'Meer autonomie vergroot geluk zorgprofessionals'
header
 
header
11 december 2014
header

Maurits Bruel (45) is directeur van de leergang Rendement van Geluk van de Erasmus Universiteit die organisaties adviseert hoe zij het geluk van medewerkers op de werkvloer kunnen bevorderen. Bruel is van mening dat meer autonomie en verantwoordelijkheid het geluk van zorgprofessionals vergroten. Lees verder »

image

Emma Bruns - Detective

"Soms lijkt reizen naar een ander land op reizen in de tijd. En daarmee lijken de kwaliteiten van een goede detective in 19de-eeuws Londen op die van een arts-assistent chirurgie in het Saint Francis’ Hospital in Zambia." Lees verder »

image

De Lofoten

In het noorden van Noorwegen ligt de Lofotenarchipel, letterlijk een bergketen in zee. In de winter transformeren de eilanden, dankzij een dikke laag sneeuw, tot een sprookjeslandschap. Lees verder »

image

Spooknota's

Honderden zorgprofessionals kloppen jaarlijks bij VvAA aan wat te doen met nepfacturen ofwel spooknota’s. Dergelijke facturen kunnen gedupeerden zomaar duizenden euro’s kosten. Lees verder »

image

Mijn huis - Loenen

Ga er maar aanstaan. Een totaal vervallen buitenplaats kopen en vervolgens alles in de oorspronkelijke staat terugbrengen. Het echtpaar Juul en Frans Prick durfde het tien jaar geleden aan Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Arts en Auto App


De nieuwe Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014