Aansprakelijkheid in toekomst ook bij bestuurders
header
 
header
29 oktober 2013
header

Het zou zomaar kunnen dat patiënten in de toekomst niet meer alleen de arts en/of de instelling aansprakelijk stellen voor een fout, maar ook bestuursleden persoonlijk voor het systeem dat de ongunstige uitkomst van een behandeling verwijtbaar heeft toegelaten. Dat zei Herman van Hemsbergen, voorzitter van de hoofddirectie van VvAA Groep maandag tijdens het afscheidssymposium van KNMG directeur Paul Rijksen.  Lees verder »

header

Duurzame dierenarts

De tijden van dokter Vlimmen zijn voorbij, maar de moderne variant van de markante romanfiguur bestaat nog. In een rivierdorp aan de Waal liet hij samen met zijn echtgenote op duurzame wijze een hypermoderne kliniek bouwen.  Lees verder »

header

Kopenhagen designstad

Kopenhagen is een relatief kleine stad, maar groot op het gebied van architectuur en design en het is dé hit op culinair gebied, de New Nordic Kitchen. Lees verder »

header

Schaken met euro's

Financiële planning geeft rust in het hoofd en overzicht op papier. Maar financiële planning  is ook leuk. VvAA helpt u uw persoonlijke en zakelijke financiën op orde te brengen. Lees verder »

header

Vintage voor verzamelaars

Vintage design is niet alleen goedkoper dan nieuw design, het behoudt ook zijn waarde. Weten wat je moet kopen, en vooral ook wanneer, is essentiële kennis voor een rendabele aankoop van vintage design. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto AppEind deze week pas op de mat, maar nu al te lezen op tablet en smartphone: Arts en Auto 10Download hier de app voor iOS en Android.
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013