Marjan Enzlin over aanstormende aardverschuiving in de zorg
header
 
header
30 april 2014
header

Kent u de situatie waarin de dingen lange tijd redelijk stabiel een kant op kabbelen zonder noemenswaardige uitschieters, terwijl er toch ondertussen genoeg tekenen zijn dat er iets te gebeuren staat? Als water, dat haast ongemerkt steeds hoger komt en waarvan duidelijk is dat het ooit de dijk zal breken. Maar de prikkel om er onmiddellijk iets aan te doen, ontbreekt, omdat het er aan de buitenkant allemaal nog bedrieglijk rustig uitziet. Zo’n gevoel heb ik al heel lang als het gaat om de situatie in de Nederlandse gezondheidszorg. Lees verder »

image

Zet onzekerheid om in zekerheid

Volgend jaar worden gemeenten verantwoordelijk voor o.a. de uitvoering van de jeugdhulp en ouderenzorg. Ook voor zorgprofessionals verandert er veel. Annemarie Jorritsma (Voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten), is optimistisch. Lees verder »

image

Kanaaleilanden

Ze liggen relatief dichtbij, bieden een unieke mix van Britse sfeer met Franse joie de vivre, hebben indrukwekkende kusten en een lieflijke ‘countryside’, staan bekend om hun restaurants, en tóch zijn ze betrekkelijk onbekend: de Kanaaleilanden. Lees verder »

image

Arts en Auto WK-pool

Over ruim een maand klinkt het openingssignaal van het WK voetbal in Brazilië. Ook dit jaar organiseert de redactie van Arts en Auto voor VvAA leden de Arts en Auto WK-pool. Doe mee en win een iPad mini Lees verder »

image

Motorvrouwen

Steeds meer vrouwen ontdekken de motor. De ANWB organiseert voor deze doelgroep speciale trainingen, want: “Vrouwen vinden het vaak niet prettig om tijdens zo’n training tegen het haantjesgedrag van mannen te moeten opboksen.”  Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App


Eind deze week bij de leden in de bus, nu al digitaal te lezen via tablet en smartphone. Download de app.
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014