Arts en Auto LIVE - Hockeyclinic Joyce Sombroek, geneeskundestudent en beste hockeykeepster ter wereld
header
 
header
02 april 2015
header

Joyce Sombroek (24), geneeskundestudent en de beste hockeykeepster van de wereld, komt tijdens Arts en Auto LIVE op 6 juni een hockeyclinic geven. Sombroek werd als keepster van het nationale team al Europees-, wereld- en Olympisch kampioen, maar zit nog altijd vol ambitie. Haar doelen voor de komende jaren: goud bij de Spelen in 2016 en haar artsenbul in 2018. Lees verder »


Wilt u ook naar Arts en Auto LIVE, bestel dan nu alvast uw kaarten en klik hier.

image

'Meer glamour in de zorg'

Zorgverleners hebben veel te weinig aandacht voor preventie. Vanuit haar eigen kliniek gaat cardioloog Janneke Wittekoek dat veranderen. Zaken doet ze direct met haar patiënten. “Ik maak altijd de afspraak dat ze mij betalen wat ze van de verzekeraar vergoed krijgen.” Lees verder »

image

Overweldigend Tanzania

In het noordoosten van Tanzania liggen enkele van de beroemdste natuurparken ter wereld vlak bij elkaar, zoals de Serengetisavanne en de Ngorongorokrater. Hier regeren de Big Five. Lees verder »

image

Porsche vergokt

Het was 1990. De aandelenkoersen waren de beurskrach met Black Monday alweer te boven. Op mijn werk kregen we iemand op bezoek van een groot bedrijf dat koersinformatie aan beleggers verkocht. Een snelle jongen. Lees verder »

image

Mijn huis – Grootschermer

Als het guur is, voelt het in de Schermer nog een éxtra graadje kouder. Want hier, in de open polders, heeft de wind vrij spel. Maar móói dat ’t er is, in dit Noord-Hollandse landschap van weilanden en molens, vaarten en sloten. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Arts en Auto App


De nieuwe 
Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015