Interview cardioloog Harriette Verwey - 'Ik ben eerst mens, pas daarna dokter'
header
 
header
02 december 2016
header

Of de nieuwe donorwet door de Eerste Kamer komt, is nog maar de vraag. Harriette Verwey, plaatsvervangend afdelingshoofd Cardiologie in het LUMC, hoopt het van harte. En niet alleen omdat ze dan meer mensenlevens kan redden. 
Lees verder »

image

Punten van zorg

Tijdens het nationaal debat Politieke keuzes in de zorg, op 21 januari 2017 in Carré, lichten vertegenwoordigers van politieke partijen hun standpunten toe rond belangrijke thema’s in de gezondheidszorg.
Lees verder »

image

Zuid-Namibië

Landschappen en leegte, daar gaat het om in Zuid-Namibië. Het aanwezige wild is vooral ‘franje’, merkte reisjournalist Jurriaan Teulings.  
Lees verder »

image

Mens Achter de Patiënt

Meer empathie in de zorg. Dat is wat huisgenoten Matthijs Bosveld en Sjim Romme nastreven met het programma Mens Achter de Patiënt. Het leverde hun de Studentenprijs 2016 van de Universiteit Maastricht op.
Lees verder »

image

Mijn huis - Rotterdam-Noord

Neem een kijkje in de Jugendstil-woning van Joris Veltman (longarts AMC) en Miranda Geelhoed (longarts Erasmus MC) in het Rotterdamse Liskwartier. 
Lees verder »

facebook twitter rss  

Congres Medilex

Van Vinken naar vonken
Burn-out herkennen en bevlogenheid stimuleren bij medisch specialisten.
Klik hier voor meer informatie.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016