In deze nieuwsbrief: Brandveiligheid zorg op orde
header
 
header
11 december 2012
header

Dat het toezicht door gemeenten op brandveiligheid in zorginstellingen niet voldoet aan het eigen beleidsplan, betekent niet dat het met de brandveiligheid in deze instellingen slecht gesteld is. Dat zegt Dennis Bouland, registertaxateur voor MediFire in reactie op resultaten uit een onderzoek van de Inspectie Leefomgeving en Transport, waaruit blijkt dat het gemeentelijk toezicht op dit terrein tekortschiet. Lees verder »

header

De schoonmaker blijkt arts

Twee onderzoeken stellen dat niet-westerse geneeskundestudenten en artsen belemmeringen ondervinden bij het vinden van een opleidingsplek en een baan. Hoe komt dat? En hoe vergaat het andere niet-westerse (para)medici? Lees verder »

header

Noors winteravontuur

Met de eigen auto naar Noorwegen voor een weekje skiën is meer dan een wintersportvakantie. Het is vooral  een compleet winteravontuur, merkte reisjournalist Joris van Drooge. Lees verder »

header

Studenten met een missie

Ze zijn jong en ze hebben een droom: dat ze met hun beweging Compassion4Care de menselijke maat weer kunnen terugbrengen in de zorg. Co-assistenten Susanne Laumer en Anne Spanjaart zijn ervan overtuigd dat niet alleen de patiënt, maar ook de zorgprofessional zélf hier beter van wordt. Lees verder »

header

Mitsubishi Outlander

Enkele jaren geleden waren SUV’s nog een soort modeartikel. SUV’s worden nu alleen nog gekocht door mensen die behoefte hebben aan de specifieke eigenschappen van een SUV. De nieuwe Mitsubishi Outlander, bijvoorbeeld. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het album At Christmas van James Taylor.

Ledemaatjes

Nog snel uw wintersportchalet  of alvast uw zomerhuisje te huur aanbieden in Arts en Auto Magazine 01? ga dan naar www.artsenauto.nl/ledemaatjes, advertenties voor en door VvAA leden.

Verschijningsdatum:  
zaterdag 5 januari 2013
Deadline:
zaterdag 15 december 2012.


 

header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2012