Interview Gaby Lardinois - "Ik moest wel uit mijn comfortzone komen"
header
 
header
22 januari 2016
Gaby Lardinois

Gaby Lardinois (45) uit Maastricht is bedrijfskundig adviseur bij VvAA. Zij haalt haar energie uit het contact met de leden. “Ik zou gewoon een week met onze leden op stap willen om nog beter te weten wie ze zijn. Mijn passie is het contact met mensen. Naar ze luisteren en kijken, om te bedenken hoe ik ze kan helpen”  

Lees verder »

image

Expeditiegeneeskunde

Weinig instrumenten, geen apparatuur en vrijwel geen collega’s om op terug te vallen, veelal in een omgeving die niet zonder gevaar is. Het werk van expeditiearts vraagt veel van een mens.
Lees verder »

image

Toronto

Lang werd Toronto weggezet als saai en grijs, maar die tijden zijn voorbij. De grootste stad van Canada staat symbool voor de nieuwe koers van het land: fris, open-minded en extreem multicultureel. Met om de hoek spectaculaire natuur. Lees verder »

image

De welwillenden

Michiel Blans (Leiderdorp, 1966) is internist-intensivist in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Zijn favoriete pil: De Welwillenden van de Amerikaanse romanschrijver Jonathan Littell. Lees verder »

Mijn Recept - Risotto met rivierkreeftjes

Risotto met rivierkreeftjes

Mariska Albracht-van der Linden: “Wat mij zo aanspreekt in de Italiaanse keuken is het maximale effect dat bereikt wordt met slechts een handjevol ingrediënten."
Lees verder »

facebook twitter rss  

De ontwikkelingen in de zorg blijven ook in 2016 onderwerp van gesprek. Steeds meer zorgprofessionals laten weten horen hoe het volgens hen anders kan.
VvAA is op zoek naar de mooiste wensen voor de zorg. Deel uw wens en maak kans op een VvAA opleidingscheque t.w.v. € 500,-. 

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016