Werken voor 'de vijand': op de bres voor de verzekeraar
header
 
header
08 januari 2015
header

Na een carrière in het hart van de zorg, stapten ze over naar een zorgverzekeraar. Ondanks alle kritiek werken vier (para)medici met veel plezier als medisch adviseur. Arts en Auto sprak met hen over werken bij de nieuwe machthebbers, kwaliteit en hun oude vakgebied. Lees verder »

image

'Taal maakt gezonder'

Ze is sinds een jaar voorzitter-af is van Stichting Lezen & Schrijven, maar de problematiek rondom laaggeletterdheid houdt Laurentien van Oranje-Nassau onverminderd bezig. Arts en Auto sprak de prinses naar aanleiding van de campagne ‘Taal maakt gezonder’, waarvoor ze afgelopen september het startsein gaf. Lees verder »

image

Paaseiland

Paaseiland blijkt een onvervalst droomeiland. En nu eens niet vanwege pina colada’s en wuivende palmen. U vindt er iets wat heel zeldzaam is: totale afzondering en de mysterieuze sfeer van een verloren cultuur.  
Lees verder »

image

Terugblik 'Ziel in de zorg'

Onder het motto Tijd voor ziel in de zorg sloten ruim twaalfhonderd VvAA-leden op 28 november in de Rotterdamse Van Nelle Ontwerpfabriek het jubileumjaar af. “Kies ervoor om van je werk te houden.” Lees verder »

image

Uitslag  VvAA fotowedstrijd

Met het thema 'vertrouwen' wilden wij het u wat lastiger maken dan met het thema 'feest' van vorig jaar. U heeft ons vertrouwen niet beschaamd en de verwachtingen qua originele uitbeelding van het thema zelfs overtroffen. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Djanko

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015