Interview huisarts Toosje Valkenburg - 'Het glas is pas halfvol'
header
 
header
07 mei 2016
header

Ze tekende de petitie, maar schreef ook mee aan de inhoud van het manifest ‘Het Roer Moet Om’ waarmee de huisartsen meer autonomie bevochten. Toosje Valkenburg, huisarts in De Bilt, blikt terug maar kijkt vooral vooruit. “We moeten nu de druk erop houden en vaart blijven maken.” 

Lees verder »

image

Met hoop in je hart

"Ik zag afgelopen week de voorzitter van mijn vereniging NVvP die respectvol het debat aanging, onzekerheden en onduidelijkheden durfde te benoemen, maar ook vertrouwen uitstraalde in het vak zelf, en de onderliggende professionele waarden." Lees verder »

image

Ultieme rust in Basilicata

Toscane en Piemonte, Venetië en Rome; streken en steden die door menig Italiëliefhebber al lang zijn afgevinkt. Been there, seen that. Maar u was vast nog nooit in Matera of Potenza. De hoogste tijd om een vinkje te zetten achter Basilicata. Lees verder »

image

Stoppen met de praktijk

Namens VvAA begeleidt Richard Brugman praktijkhouders – met name huisartsen – die overwegen te stoppen met hun praktijk. De bedrijfskundig adviseur vertelt over de financiële en juridische aspecten die daarbij komen kijken. Lees verder »

image

Mijn huis - Berkel & Rodenrijs

“We wilden een huis met karakter en toen we hier binnenstapten, wisten we meteen dat dít het moest worden.”
Lees verder »

facebook twitter rss  

Varen & sabbatical

Voor een themanummer ‘Water’ is de redactie op zoek naar zorgprofessionals die tijdens een sabbatical een (lange) zeilreis hebben gemaakt of gaan maken.
Stuur uw reactie (met toelichting wat/waar/wanneer) vóór 13 mei naar oproep@artsenauto.nl, onder vermelding van ‘Water’. Vergeet niet uw beroep en leeftijd te vermelden, 

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016