Vrije markt in de veterinaire zorgsector - De beste overleeft
header
 
header
11 september 2015
header


De vrije markt in de veterinaire zorgsector heeft verstrekkende gevolgen voor traditionele dierenartspraktijken. Zij verliezen klanten aan instore-dierenklinieken, rijdende dierendokters en webshops. Wie overleeft de concurrentiestrijd? “De dierenarts met een goede blik naar buiten.” 

Lees verder »

image

Serie: In de kunst

Sylvia Schotman, Boudewijn Klop, Gerard Jonkman,Reneé Wolters, en Bas Meeuws - vijf zorgprofessionals in verschillende velden, maar met één gezamenlijke passie: de beeldende kunst. 
Lees verder »

image

Noorwegen - Vijftig tinten oranje

Op herfstvakantie in Noorwegen, is dat wat? Jazeker, aldus reisjournalist Joris van Drooge. Niet alleen vanwege de schitterende najaarskleuren, maar ook omdat bezoekers in deze tijd van het jaar bezienswaardigheden vrijwel helemaal voor zichzelf hebben. Lees verder »

image

Alle pijlen op de tandarts

Het inkomen van tandartsen staat al jaren ter discussie. Eerst werd een experiment met vrije prijzen gestaakt, dit jaar worden ze fors gekort.
Lees verder »

image

Autoportret - Volvo XC90

De nieuwe Volvo XC90 is nu al een succes. Wie nu bestelt krijgt ’m pas in 2016 geleverd. Het sterkste punt? De XC90 is de veiligste auto die op dit moment te koop is.
Lees verder »

facebook twitter rss  


In het kader van een afstudeeropdracht zoeken wij lezers die willen meewerken aan een anonieme enquête over het gebruik van sociale media rondom Arts en Auto. Het invullen neemt zo'n 5 minuten in beslag.

Om naar de enquête te gaan,
klik hier.


Het Hexagon Ensemble en Joep Onderdelinden presenteren Rossini's beroemde opera in een eigentijdse enscenering die zeer jong tot zeer oud zal aanspreken.
Voor meer informatie, klik hier

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015