Register maakt geldstromen farma en zorg inzichtelijk
header
 
header
16 april 2013
header

Donderdag 25 april gaat het Transparantieregister Zorg van start. Vanaf dat moment kunnen zorgconsumenten zien welke gelden artsen, apothekers, physician assistants en verpleegkundigen ontvangen van farmaceutische bedrijven. Frederik Schutte, die namens de Stichting Code Geneesmiddelen (CGR) de lancering van de website begeleidt, stelt dat het register de transparantie in de zorg sterk zal bevorderen. Lees verder »

header

Vergoeding co blijft probleem

Het ontbreken van een stagevergoeding voor co-assistenten is sinds jaar en dag onderwerp van gesprek tussen geneeskundestudenten, vakbonden en werkgevers. De komst van een sociaal leenstelsel voor studenten is voor het KNMG Studentenplatform aanleiding om de discussie opnieuw aan te zwengelen.  Lees verder »

header

Low budget shoppen in Londen

Als je de juiste shops weet te vinden, hoeft een shoppingtrip naar Londen niet veel te kosten, weet Jocelina Paixão Fortes. Deze lifestyleblogger met een passie voor low budget shopping, mode en reizen geeft hier haar persoonlijke Londentips. Lees verder »

header

Open brief

Beste zorgverzekeraar. Ik lees in uw nieuwe gedragscode dat u wat moet doen aan het consumentenvertrouwen en iets meer transparant moet zijn. Verder wordt aan u gevraagd de dialoog met het publiek aan te gaan. Mag ik een aantal zaken aandragen die u misschien dan meteen even kunt bespreken? Lees verder »

header

Spinazie-feta quiche

Na mijn bachelor Biomedische wetenschappen heb ik een tussenjaar ingelast omdat ik nog twijfelde over mijn masterkeuze. Ik heb toen gereisd, vrijwilligerswerk gedaan en ben heel veel gaan bakken, want dat was altijd al m’n hobby. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniekBezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het nieuwe album van Eric Burdon.
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013