Interview Muhammed Al-tamimi: Van vmbo-advies tot transgenderchirurg
header
 
header
11 maart 2017
header

Eind 2016 won Muhammed Al-tamimi, laatstejaars geneeskundestudent, de ECHO Award wo, een prijs voor excellent multicultureel talent in het hoger onderwijs. Een beloning voor een politieke vluchteling die keihard werkt om zijn droom waar te maken: transgenderchirurg worden. Lees verder »

image

Linksaf of rechtsaf?

Komende week zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Het valt niet mee om de partij te vinden die het beste bij je past. Maar niet stemmen is voor de meeste studenten geen optie. Hoe kijken (para)medisch studenten tegen de verkiezingen aan? Lees verder »

image

Trendy Stockholm

Het middeleeuwse stadshart Gamla Stan, Koninklijk Paleis, ABBA Museum, Skansen-openluchtmuseum en niet te vergeten tal van trendy bars en leuke winkeltjes: Stockholm biedt voor elk wat wils, voor alle leeftijden. Lees verder »

image

Slaappil

Bedwelmd door een slaappil stapte huisarts Carl Giesberts zomaar op een gewapende patiënt af. Jaren later ligt hij er nog weleens wakker van, maar een pil neemt hij niet snel meer.
Lees verder »

image

Autoportret - Volvo V90

De grote Volvo Estate is een instituut. Volvo beheerst dit stukje van de markt al decennia. Nu is het de beurt aan de nieuwe V90 om die heerschappij voort te zetten.
Lees verder »

facebook twitter rss  

 

Arts en Auto Student

Vanaf nu kunnen studentleden ervoor kiezen alleen Arts en Auto Student te ontvangen. Kijk op onze website om te zien hoe je de bezorging van de reguliere editie (tijdelijk) stopzet.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan <<Emailadres>>, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017