Interview arts en documentairemaker Ruben Terlou: 'Ik wil niet kiezen.' 
header
 
header
18 maart 2016
header

Ruben Terlou (30) is arts, fotograaf en sinds kort documentairemaker. De zesdelige reisserie Langs de oevers van de Yangtze die onlangs door de VPRO werd uitgezonden, is lovend ontvangen. Nu staat hij op een kruispunt: de camera of een medische carrière? “Ik wil niet kiezen.” 

Lees verder »

image

Functioneringsproblemen

Wanneer heeft het beëindigen van een arbeidsovereenkomst wegens disfunctioneren kans van slagen?
Lees verder »

image

Alles inbegrepen

All inclusive vakanties zijn uitermate populair. Aan de wieg van de all inclusive formule staat Club Med, tegenwoordig in de markt geflankeerd door Robinson Club. De concullega’s aan het woord over vakanties waarbij alles inbegrepen is. Lees verder »

image

De cryptorch

"Net toen ik klaar was met 't bewateren van de hibiscus, kwam Vera aangelopen. Ze is een beetje een opgewonden standje en ook nu vond ze dat ze alle recht had flink verontwaardigd te zijn."
Lees verder »

image

Audi A4

De al decennia durende strijd tussen de drie grote Duitse merken in de hogere middenklasse ligt weer helemaal open, nu Audi de nieuwe A4 heeft uitgebracht. Lees verder »

facebook twitter rss  

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016