Arts en Auto LIVE - Longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker
header
 
header
30 april 2015
header

Het woord ‘slaaf’ zit niet voor niets in het woord ‘verslaafd’ en roken heeft dus niets te maken met vrije keuze. Sterker nog; de tabaks-industrie en de politiek zijn verantwoordelijk voor de vele nicotine-slachtoffers per jaar. Het is zelfs voor een roker verademend om met longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker over roken te praten. “Wij doen niet aan stigmatisering.” Lees verder »

Wanda en Pauline zijn erbij op Arts en Auto LIVE. Zij verzorgen een medisch cabaret rond motivational interviewing in de TalkTent. Nog geen kaarten? Bestel ze via artsenautolive.nl

image

Een leven lang aio

Hoe zorg ik ervoor dat ik het over vijf jaar nog steeds naar mijn zin heb in dit beroep? Over die vraag laten arts-wetenschapper Lodewijk Schmit Jongbloed en trainer/teamcoach Angèle van de Ven hun lezers nadenken in het out-of-the-box-boek HEEL de dokter. Lees verder »

image

Vriendelijk Terceira

Er zijn eilanden waarvan je je afvraagt waarom zo weinig mensen ze kennen. Zo’n eiland is volgens reisjournalist Aafke Jochems Terceira, een van de negen Azoren, een vulkanische eilandengroep midden in de Atlantische Oceaan.  Lees verder »

image

Integrale bekostiging 2.0

Sinds begin dit jaar worden via een integraal tarief de kosten van ziekenhuisbehandelingen vergoed. Vrijgevestigd medisch specialisten hebben zich voorbereid op deze nieuwe bekostigingssystematiek, maar moeten zich nu buigen over de inhoud van hun werk. Lees verder »

image

Mijn huis - De Wijk

Dat liefhebbers van spraakmakende architectuur ook op het Drentse platteland aan hun trekken komen, bewijst het huis van Theo en Jacobine Hoorntje. Lees verder »

facebook twitter rss  

Programma LIVE


Klik op de afbeelding om het programma van Arts en Auto LIVEte bekijken.

VvAA Opleidingen

Effectief communiceren
Vergroot uw  invloed en effectiviteit in de samenwerking met anderen door uw communicatieve vaardigheden te analyseren. In deze training worden de mechanismen uitgelegd en oefent u lastige situaties met een trainingsacteur . Zie onze website voor meer informatie en tips.
Plaats Utrecht. Prijs € 525,- (niet-leden: € 575,-). Duur 1 dag.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015