De lange weg van wetenschap naar spreekkamer
header
 
header
13 november 2014
header

Tussen resultaten van nieuw wetenschappelijk onderzoek en richtlijnen die in de spreekkamer worden toegepast, is altijd een discrepantie. De gemiddelde richtlijn is vijf jaar houdbaar en wordt dan in zijn geheel gereviseerd. Maar een nieuwe trend is gaande: richtlijnen zullen vaker op actualiteit worden beoordeeld en zo nodig per module aangepast. Lees verder »

image

Bas Smallenbroek

Op 12 mei 2014 overleed zeer plotseling onze medewerker Bas Smallenbroek (43). Als enthousiast blogger stuurde hij zijn bijdragen ver van tevoren in. De blogs die nog 'op de plank lagen' verschenen de afgelopen maanden alsnog op artsenauto.nl. Zijn laatste bijdrage verscheen deze week. Lees verder »

image

Winterzon op Lanzarote

Het vulkanische landschap van Lanzarote is in één woord spectaculair, en het klimaat bijna het gehele jaar door mild en zonnig. Desondanks is Lanzarote geen eiland dat een massatoeristische keerzijde kent in de vorm van lelijke hotelkolossen. Lees verder »

image

herman de vries

Het werk van ‘duurzaam’ kunstenaar herman de vries omvat kilo’s lavendelbloemen, verrotte boomstronken en monsters aarde in vele kleuren. Hij laat de werkelijkheid zien zonder in te grijpen, het gaat hem om ‘de waarheid van wat is’. Lees verder »

image

Autoportret: Peugeot 108

De 108 is, net als de Citroën C1, nauw verwant aan de Toyota Aygo. Toch verschilt het drietal onderling sterker dan voorheen. Daarnaast gebruiken de Franse merken een eigen motor. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Social Media


Volg Arts en Auto ook via onze andere online kanalen. Naast artsenauto.nl vindt ons ook opTwitterLinkedIn en Facebook.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014