Youropeans - Europa's artsen
header
 
header
26 februari 2016
header

Op zijn zoektocht naar overeenkomsten en verschillen tussen Europeanen, bezocht schrijver Mark Schalekamp alle EU-hoofdsteden. In elke stad sprak hij ook een arts. Lijken de artsen op elkaar? Of verschillen ze als dag en nacht? “Een automonteur verdient hier stukken beter.”

Lees verder »

image

'Je moet je niet weg laten jagen'

De 36-jarige Nada Al-Rubaiee wist haar Mediq-apotheek in de Rotterdamse wijk Charlois in twee jaar tijd uit te bouwen tot een bedrijf met drie vestigingen. In een markt die onder druk staat, lukt het haar om te groeien. Lees verder »

image

Kennismaken met Guernsey

Een mix van Groot-Brittannië en Frankrijk: u vindt het op Guernsey, het op één na grootste Kanaaleiland. Het enorme verschil tussen eb en vloed (gemiddeld  zo’n 12 meter) maakt dat het eiland twee keer per dag totaal van gedaante verandert. Lees verder »

image

Versterkend

Oud-longarts Hans Verwers begon zijn carrière als waarnemend arts. In sommige gevallen werd reikhalzend uitgekeken naar de huisbezoeken van de tijdelijke dokter. Lees verder »

image

Googles auto

Zelfrijdende auto’s hebben al miljoenen kilometers gereden, met gemiddeld eenmaal per 300.000 km een ongeluk. Zo veilig rijden weinig menselijke autorijders, aldus Sebastian Thrun, de grote man achter Googles zelfrijdende auto. Lees verder »

image

Autoportret: Fiat 500

In het verkeer is de ‘nieuwe’ Fiat 500 al acht jaar een vertrouwde verschijning. Een kleine facelift is een leuke aanleiding voor een hernieuwde kennismaking.  Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan evertgreup@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016