Oncoloog Bob Pinedo: "Ik kan niet werken met plafonds"
header
 
header
05 februari 2015
header

Bob Pinedo (71) is met afstand de bekendste oncoloog van Nederland en een van de belangrijkste medische wetenschappers in de wereld. Geboren op Curaçao, bracht hij het grootste deel van zijn leven in Nederland door, waar hij tegen de gevestigde orde in durfde denken en zo verantwoordelijk werd voor de belangrijkste stappen die zijn gezet in de behandeling van kanker. Een briljant wetenschapper die tot op de dag van vandaag bovenal een warme dokter is. Lees verder »

image

Toefje slagroom

Ik heb de leukste baan van de wereld. Niet alleen kan ik twee van mijn belangrijkste interessegebieden – de journalistiek en de gezondheidszorg – erin combineren, ik kom beroepshalve ook nog eens de meest bijzondere personen tegen. Lees verder »

image

Berlijn met kinderen

Tip voor de schoolvakantie: Berlijn, een stad die leuk en leerzaam is voor het hele gezin. Voor een familiearrangement met eigen auto selecteerde Arke het viersterrenhotel Estrel aan de rand van de stad. Lees verder »

image

Versobering kindregelingen

Per 1 januari 2015 is het aantal kindregelingen sterk teruggedrongen. Sommige regelingen zijn verdwenen en andere zijn ondergebracht bij de vier overgebleven regelingen. Lees verder »

image

Mijn huis – Bathmen

Er is al een paar keer een voetbal door het raam gekomen. Maar ach, dat is onvermijdelijk als drie kleinzoons zo af en toe een balletje trappen in je tuin. Ton en Ieke Buurman kunnen er niet zo mee zitten; zij genieten er vooral van dat ze ‘die donderstenen’ zo dicht bij zich hebben. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Zorgen voor morgenIn een theaterseminar over de toekomst van de zorg op donderdag 19 maart debatteren bekende sprekers over vragen als: kun je de patiënt wel centraal stellen en kom je door alle regelgeving nog aan je werk toe? Voor meer info en inschrijven, klik hier.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015