Arts en Auto blogger Bas Smallenbroek overleden
header
 
header
14 mei 2014
header

Deze week ontving de redactie van Arts en Auto het trieste bericht dat Bas Smallenbroek, blogger op onze website, op maandag 12 mei plotseling is overleden. Bas was vaste blogger van Arts en Auto sinds februari 2013. Hij werd slechts 43 jaar. Op de dag van zijn overlijden verscheen ook zijn laatste blog: 'Erbij horen of erbij hangen'. Lees verder »

image

Thema-avond Beroeps(z)eer

Onder de titel ‘Beroeps(z)eer’ organiseerden Vereniging VvAA en Compassion for Care een thema-avond over de persoonlijke impact van een medisch incident, die grote indruk maakte op de aanwezigen in de  Domus Medica. Lees verder »

image

Zomer in de Alpen

Het is verbazingwekkend hoe, na zes maanden van ‘aanstampen’ door skiërs en snowboarders, de skihellingen weer veranderen in alpenweides vol bloemen. Lees verder »

image

'Het is mij om de actie te doen'

Gepensioneerd chirurg Rijk Luijendijk (67) opereert nog steeds. Dat doet hij voor Artsen zonder Grenzen in conflictgebieden. Hij vindt het altijd fijn om thuis te komen, maar moét op den duur weer weg:  Lees verder »

image

Volkswagen e-up!

Komt elektrisch autorijden ooit echt van de grond? Als het aan Volkswagen ligt wel. Voor de elektrische versie van de compacte up! is een slim doordacht systeem opgezet, dat mogelijke bezwaren voor potentiële gebruikers beperkt.  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Arts en Auto WK-Pool


Net als 4 jaar geleden organiseren wij voor VvAA leden de Arts en Auto WK-pool. Doe mee en win een iPad mini.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014