'Altijd mee met behoefte leden'
header
 
header
25 september 2014
header

Hij lijkt op het eerste oog in niets op het prototype directeur van een onderneming binnen de financiële sector. Toch is hij alweer vier jaar lid van de hoofddirectie van VvAA. En is hij verantwoordelijk voor het verzekerings- en bancaire bedrijf van VvAA. In die hoedanigheid houdt hij zich bezig met een van de grootste veranderingen uit de geschiedenis van de organisatie. Aan het woord: Kees Brouwer, familieman én directeur: “Het vermogen om te veranderen, bepaalt de kwaliteit van een organisatie.”  Lees verder »

image

Bob Lansberg 1919-2014

Op 20 augustus overleed dr. Martin ‘Bob’ Philip Lansberg, kno-arts uit Zeist. Hij was bestuurslid van VvAA en van 1964 tot 1989 voorzitter van de redactiecommissie van Arts en Auto.  Lees verder »

image

Herfst in Denemarken

Mooie stranden waarop het heerlijk uitwaaien is en leuke attracties voor kinderen: Denemarken is ook in het najaar de moeite waard. Bovendien staat Legoland in de week van 11 oktober in het teken van Halloween. Lees verder »

image

Medisch specialist aan zet

Nog drie maanden resteren er voor medisch specialisten om een keuze te maken voor de fiscale status die ze vanaf 2015 willen innemen in het ziekenhuis. Wie geen keuze maakt, komt automatisch in loondienst. Lees verder »

image

Mercedes-Benz GLA

Niche-marketing’ mag een Amerikaanse term zijn, het zijn de Duitse automerken die het volledig beheersen. Door een combinatie van elementen ontstaat een groot aanbod modellen, die steeds een kleine groep aanspreken. Dat is ook hier het geval. Lees verder »

image

VvAA-site vernieuwd

De website van VvAA is vernieuwd. De site is veel overzichtelijker en gebruiksvriendelijk op zowel desktop, laptop, tablet en mobiel. Nieuw is dat uw vraag bepaalt waar u op de site terechtkomt. Lees verder »

image

Zorg langs de meetlat

Hartslag, bloeddruk, temperatuur, lengte en gewicht; de gezondheidszorg is misschien wel de sector waarin het meeste gemeten wordt. Hoe kan het dan dat juist in deze branche het meten van kwaliteit zo lastig is? Volg het BNR zorgdebat op 3 november via  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Kandidaten 'Mijn huis'

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de rubriek ‘Mijn huis’. Woont u ongewoon, schilderachtig, monumentaal of juist superstrak, en vindt u het leuk om uw huis te laten zien? Laat het  weten via oproep@artsenauto.nl o.v.v. ‘Mijn huis’. Wilt u in uw mail uw beroep, leeftijd en gezinssamenstelling vermelden en natuurlijk een paar foto’s van uw huis bijsluiten? De redactie neemt contact met u op.

VvAA FotowedstrijdDe jaarlijkse fotowedstrijd van VvAA is weer volop aan de gang. Het thema luidt dit jaar:
Vertrouwen. Op onze website kunt u uw foto's uploaden of uw stem uitbrengen op een van de vele inzendingen. Doe mee!

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014