Interview Jo Shapiro - 'Collegiale steun vergroot veiligheid'
header
 
header
09 oktober 2015
header

Als chirurg én medeoprichter/directeur van het Center for Professionalism and Peer Support in Boston weet Jo Shapiro als geen ander hoe zorgprofessionals kunnen worstelen met hun emoties. In haar hoedanigheid als bijzonder hoogleraar is de Amerikaanse tegenwoordig ook geregeld in het UMCG te vinden, waar ze samen met Groningse artsen werkt aan professioneel gedrag, communicatietechnieken en vaardigheden voor de opvang en steun van collega’s na bijvoorbeeld een medische fout. 

Lees verder »

image

Onjuiste declaraties

Nadat zorgverzekeraar Achmea eind 2013 in de media aankondigde dat veel tandartsen onjuiste declaraties zouden hebben ingediend, ontvingen ruim 1000 tandartsen een brief: een aantal gedeclareerde codes was volgens Achmea niet toegestaan. 
Lees verder »

image

Designtrip Kopenhagen

Kopenhagen is een relatief kleine stad, maar groot als het gaat om architectuur en design.Fraaie mode- en woonwinkels, boeiende musea en trendy restaurants waar u kunt proeven van de New Nordic Kitchen: het wacht u in Kopenhagen. 
Lees verder »

image

Arne Jacobsen

Wereldberoemd zijn ze, de zetels van de Deense ontwerper Arne Jacobsen. Maar de reikwijdte van diens oeuvre is groter, want Jacobsen ontwierp méér dan stoelen.
Lees verder »

image

Autoportret: Jaguar XE

Met de XE probeert Jaguar voet aan de grond te krijgen in de grotere middenklasse, die ‘onder’ de klassen ligt waarin het merk gewoonlijk opereert.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Architectonisch Rotterdam

Op zondag 8 november kunt u via VvAA onder begeleiding van een gids een bezoek te brengen aan de belangrijkste architectonische hoogstandjes van Rotterdam. Voor meer info, klik hier.

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015