VvAA krijgt jaar met dubbel gezicht
header
 
header
11 december 2013
header

Aan de vooravond van het 90-jarig jubileum heeft VvAA haar toekomstplannen gepresenteerd. In de komende jaren gaat er veel veranderen bij de organisatie. Zo wordt fors geïnvesteerd om versneld een nieuwe strategie door te voeren, direct ook efficiënter te gaan werken en de kosten te verlagen. Naar verwachting gaan de veranderingen in de komende drie jaar 115 arbeidsplaatsen kosten. Herman van Hemsbergen, voorzitter van de hoofddirectie: “Komend jaar wordt een jaar met een dubbel gezicht.” Lees verder »

header

Een vriend voor even

Hans Pijp werkt elke woensdagochtend als psychiater voor dak- en thuislozen op Schiphol. “Ik kijk altijd eerst naar de schoenen. Je ziet snel wie op reis is en wie niet.”  Lees verder »

header

Spectaculair Noord-Queensland

In het noorden van de Australische staat Queensland bevindt zich de Daintree Forest, het oudste regenwoud ter wereld. In de directe omgeving: Aboriginals die prachtig over hun cultuur vertellen, hagelwitte stranden, the Great Barrier Reef en zoutwaterkrokodillen. Lees verder »

header

'Mensen hebben jouw hulp nodig'

Ben Deijmann (53) is anesthesiemedewerker bij Defensie en wordt geregeld uitgezonden naar conflictgebieden. Tussen de missies in werkt hij als Unithoofd Anesthesie in het Medisch Centrum Leeuwarden. Het verschil in omgeving is groot, maar het principe is hetzelfde: “Mensen hebben jouw hulp nodig.” Lees verder »

header

Mijn huis - Drongelen

Je zúlt het maar hebben: een winkel op nog geen 6 km van je huis, met antieke meubels en bijzondere woonaccessoires die je bij diverse adresjes in onder meer Engeland en Frankrijk op de kop hebt getikt. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto app

 
Arts en Auto 12 is ook beschikbaar voor smartphone en tablet. Download hier de app voor iOS en Android.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013