Wat wordt er eigenlijk bedoeld met 'Value Based Healthcare'?
header
 
header
18 september 2014
header

Wat is ‘Value Based Healthcare’? Ignace Schretlen gaat in zijn blog op artsenauto.nl op onderzoek uit: "De pioniers hiervan dienen serieus te worden genomen; wanneer een patiënt door hen wordt beschouwd als een ‘fundamentele kosteenheid’, weerspiegelt zich hierin onze samenleving."
Lees verder »

image

Uitgedokterd

Chirurg en pionier in de laparoscopie Willem van Erp (70) is dit jaar eindelijk echt gestopt met werken. En dat bevalt hem tot zijn eigen verbazing goed. Hij kan terugzien op een veelzijdige carrière.
Lees verder »

image

Porto voor fijnproevers

Prachtige pleinen, kronkelende steegjes en opeengepakte huizen, prachtig gelegen aan de Douro rivier: dat is Porto. Binnen de 14e-eeuwse Romaanse muur liggen de parels van Porto,waaronder de Sé Cathedral en Paço Episcopal. Lees verder »

image

Justitie vordert geluidsband

Vanwege een vermoeden van kindermishandeling vraagt Justitie de opnames van een gesprek tussen ouders en huisartsenpost op. De laatste weigert om principiële redenen de band af te staan. Mag dat? Lees verder »

image

Mijn recept: Melanzane

Mathilde Levinga (48, paraveterinair dierenartsassistent) laat niet alleen haar eigen gezin, maar ook haar gasten meegenieten van haar liefde voor de Italiaanse keuken. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan <<Emailadres>>, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014