Arts en Auto LIVE - Eén groot feest!
header
 
header
11 juni 2015
header

Ruim zesduizend bezoekers, van jong tot oud, genoten zaterdag 6 juni tijdens Arts en Auto LIVE van bijzondere sprekers zoals André Kuipers, demonstraties, Tussen Kunst en Kitsch, sportclinics, shoppen, auto’s, fietsen, heerlijke hapjes en drankjes en het prachtige weer. Landgoed Mariënwaerdt bij Beesd was de locatie waar Arts en Auto, ledenblad van VvAA, haar tachtigste verjaardag vierde met leden, familie en vrienden. Ga naar onze website voor een video-impressie en een foto-overzicht.
Lees verder »

image

Dokters in koers

Zwaar letsel, dopingcontroles en blessures door overbelasting: als ploegarts bij een grote wielerronde als de Giro, de Vuelta en de Tour de France – die volgende maand in Utrecht van start gaat – moet je van alle markten thuis zijn. Lees verder »

image

Genieten in Gent

Op nog geen uur rijden van de Nederlands-Belgische grens ligt Gent. Geschiedenis en hedendaags genieten – leuke boetiekjes, Bourgondisch eten en zonnige terrassen – gaan er hand in hand. Lees verder »

image

Column - Eigen veerkracht

De druk om de stijgende kosten in de zorg in de hand te kunnen blijven houden is groot. De hiervan afgeleide controlebehoefte neemt ongekende en dikwijls absurde proporties aan. Vereniging VvAA wil een bijdrage leveren aan het doorbreken van dit patroon. Lees verder »

image

Zalm-aspergesalade

Jeugdarts Henrike ter Horst: "Ik ben geen vegetariër maar hou wel ontzettend veel van groenten. Ik heb voor ons gezin dan ook een biologisch groenteabonnement voor een aantal dagen in de week. In deze tijd van het jaar verwerk ik die vaak in een salade" Lees verder »

facebook twitter rss  

Djanko

Arts en Auto App


De nieuwe 
Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015