Kom met uw kinderen naar Arts en Auto LIVE
header
 
header
05 maart 2015
header

Arts en Auto bestaat 80 jaar. Dat gaan we op ongekende wijze vieren met een uniek evenement op zaterdag 6 juni op landgoed Mariënwaerdt bij Beesd. Een sfeervolle locatie waar niet alleen lezers een pracht van een (activiteiten)programma wacht, maar waar ook voor kinderen en kleinkinderen veel te zien en te doen is. En voor de jongste bezoekers is opvang geregeld. Kinderen tot en met 17 jaar hebben bovendien gratis toegang. 
Lees verder »

image

Eyecatcher Epke

The Flying Dutchman traint in Heerenveen en studeert in Groningen. Met trainingsweken van 25 uur weet Epke Zonderland nog tijd vrij te maken voor een pittige studie als geneeskunde. Al doet hij er wel twaalf jaar over. Lees verder »

image

Gevarieerd Guernsey

Er zijn maar weinig eilanden in Europa die op een klein oppervlak – pakweg de helft van Texel – zó veel te bieden hebben als Guernsey. 
Lees verder »

image

Netwerkborrel regio Utrecht

Op woensdag 18 maart 2015 nodigen wij collega’s uit de regio Utrecht uit elkaar in ongedwongen sfeer te ontmoeten. Het thema van de netwerkborrel is ‘Samenwerken en compassie’. Lees verder »

image

Mijn huis - Mariënwaerdt

Het is een geluid dat vandaag de dag amper meer klinkt: het tikken van klokken. In het Grote Huis in het hart van het Betuwse Landgoed Mariënwaerdt omlijst het getiktak van pendules en staande horloges een decor dat lichtjaren verwijderd lijkt van de 21ste eeuw. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Arts en Auto app


De nieuwe 
Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015