Medisch hoofd Max van Noesel: 'Innovatief en patiëntvriendelijk'
header
 
header
11 maart 2016
header

Vorige maand is de bouw van het Prinses Máxima Centrum (PMC) voor kinder-oncologie op de Uithof in Utrecht begonnen. Medisch hoofd Max van Noesel blikt terug op de start van het centrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) en kijkt uit naar de volgende fase. “We hebben alleen maar kartrekkers.” 

Lees verder »

image

Technologie verandert zorg

De camerapil, bloedtappende robots en 3D-stamcel-printers; technologie verandert de gezondheidszorg en de rol van de patiënt razendsnel. Wat moet je als student allemaal leren om straks je werk goed te doen? Lees verder »

image

Juniorreis naar Indonesië

Drie weken met het gezin door Indonesië trekken in het gezelschap van zeven andere – volslagen onbekende – families. VvAA-collega Laura van Neerbos boekte een groepsrondreis Java & Bali voor ouders met pubers. Lees verder »

image

De nanny

Waar een nanny tien jaar geleden was voorbehouden aan de elite, kiezen vandaag de dag steeds meer fulltime werkende ouders voor professionele opvang aan huis. Zeker voor medici lijkt zo’n flexibele kracht een uitkomst. En het prijskaartje? Dat valt best mee. Lees verder »

image

De teerling is geworpen

Michaël Boele van Hensbroek: “De teerling is geworpen van Jean-Paul Sartre maakte grote indruk op me toen ik co-schappen liep in het AMC en heeft ook veel impact gehad op mijn verdere carrière en denken” Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App


Arts en Auto
 is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Uitvinders gezocht

Een app om van het roken af te komen of een handschoen die beschermt tegen een skiduim. Voor een artikel in Arts en Auto zijn wij op zoek naar uitvinders. Heeft u iets ontwikkeld?  Stuur een mail met uw verhaal, beroep en leeftijd naar redactie@artsenauto.nl o.v.v. ‘Uitvinding’.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016