VvAA opnieuw op de bres voor vrije artsenkeuze
header
 
header
4 september 2015
header

VvAA plaatst grote vraagtekens bij een nieuw wetsvoorstel van minister Edith Schippers van VWS dat de macht van zorgverzekeraars te veel zou vergroten en bovendien de vrije artsenkeuze zou ondermijnen. Dat zegt Herman van Hemsbergen, voorzitter van de VvAA-hoofddirectie. VvAA steunt daarom de grote manifestatie op 12 september tegen het zorgbeleid van dit kabinet, die wordt georganiseerd door vakbond FNV.

Lees verder »

image

Myrthe van der Meer - Mens

"Ontroerd nam ik afscheid; niet omdat ze PAAZ had gelezen, maar omdat ik eindelijk iets terug had kunnen geven voor alles wat zij voor mij had gedaan tijdens die lange maanden op de paaz." Lees verder »

image

Kunsthotspot Istanbul

Istanbul is meer dan alleen maar ‘oud, Byzantijns en oriëntaals’. Ook als het gaat om musea. Vooral op het terrein van eigentijdse beeldende kunst, zowel Turks als internationaal, heeft de stad een serieuze inhaalslag gemaakt.
Lees verder »

image

Mijn bijbaan - bloedprikker

"Sinds vorig jaar heb ik een bijbaantje op de afdeling Bloedafname in het UMC Utrecht. Ik werk tijdens de ochtendronde in het ziekenhuis. Met een karretje waar bloedbuisjes, naalden en een stapel aanvragen voor bloedafname op liggen ga ik alle afdelingen langs."
Lees verder »

image

Mijn huis - Bilthoven

We hebben voor deze rubriek al heel wat fraaie optrekjes met dito tuinen gezien. Maar nog nooit een huis met een gazon dat  zó zou kunnen doorgaan voor het centre court van ’s werelds beroemdste lawn tennis club. Lees verder »

facebook twitter rss  

LedenvoordeelGa met VvAA naar Mariken in de tuin der lusten, een opera gebaseerd op het boek Mariken van Nieumeghen, met gratis inleiding.
Voor meer informatie, klik hier.

Arts en Auto App


Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015