Huisarts wil informatie over digitale beveiliging
header
 
header
03 september 2013
header

Huisartsen hebben behoefte aan meer informatie over digitale beveiliging. De Landelijke Huisartsen Vereniging, LHV, kent de wensen en heeft het onderwerp hoog op de agenda, ondanks het verenigingsstandpunt dat de individuele huisarts zelf verantwoordelijk is voor goede beveiliging. De beroepsvereniging reageert hiermee desgevraagd op een artikel over digitale veiligheid in de huisartspraktijk in Arts en Auto 09. Lees verder »

header

Altijd op zoek naar de grens

Emke Plomp studeerde farmacie, rechten en geneeskunde en was zes jaar advocaat. Haar brede achtergrond helpt haar genuanceerd naar het zorgstelsel te kijken: “Het beeld dat geschetst wordt van sjeiks die ziekenhuizen overnemen, is een karikatuur.” Lees verder »

header

Nazomer in Zürich

Zwitserland, is dat niet dat tamelijk in zichzelf gekeerde en verre van frivole land? Die typering geldt niet voor Zürich. ’s Lands grootste stad is verrassend open, kleurrijk en internationaal. Én ligt vlak naast de doorgaande route naar Italië.  Lees verder »

header

Zelf ziek: leven met ALS

Een groot deel van de ALS-patiënten is man en vijftigplus. Marieke Bakker was nog maar 23 en bezig met het vijfde jaar van haar studie geneeskunde toen ze te horen kreeg dat ze de dodelijke zenuw/spierziekte heeft.  Lees verder »

header

Film by the Sea

De 15de editie van Film by the Sea in Vlissingen gaat 13 september van start met de Nederlandse première van Gabrielle. Deze film over een jonge vrouw met een verstandelijke beperking maakt meteen duidelijk waar het in de Zeeuwse kustplaats voor een groot deel om draait: Care & Cure. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto AppEind deze week pas op de mat, maar nu al te lezen op tablet en smartphone Arts en Auto 09. Download hier de app voor iOS en Android.

FotowedstrijdDoe mee met de Fotowedstrijd.
Het thema: 
Feest! 
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013