Koning Willem-Alexander wil participatiesamenleving
header
 
header
17 september 2013
header

De verzorgingsstaat is niet meer, leve de participatiesamenleving. Dat was de boodschap van koning Willem-Alexander in zijn troonrede. Laat de gezondheidszorg het goede voorbeeld geven. Lees verder »

header

'Zelf nadenken'

Marjolein Drent, hoogleraar interstitiële longgeneeskunde, doet de dingen anders dan onder veel collega’s gebruikelijk is: “Ik heb geleerd dat het niet goed is om uitsluitend de richtlijnen te volgen.” Lees verder »

header

Luxetrip Praag

In sommige delen van Praag lijkt de tijd stil te hebben gestaan. Eeuwenoude huizen, kerken, stadspaleizen en bruggen vormen hier het decor. Tegelijkertijd is Praag aan het uitgroeien tot een trendy stad met moderne cafés en dito restaurants. Lees verder »

header

Risicogestuurd denken

De term risicomanagement heeft een negatieve associatie, maar kan zorginstellingen juist veel positiefs opleveren. Want wie zich voorbereidt op mogelijke bedreigingen, is zakelijk beter voorbereid, zo ervaren verschillende zorgaanbieders. Lees verder »

header

Zalm met verse spinazie

Cardioloog Leonard Hofstra: "Dit zalmgerecht maak ik zelf ook geregeld. Het is snel klaar en dus ideaal voor drukke zorgprofessionals!”
Lees verder »

facebook twitter rss  

VvAA MobielHoudt u - net als wij - niet van ongewenste verrassingen achteraf? Stap dan over naar VvAA mobiel, dat staat voor duidelijkheid. Zo belt, sms’t en internet u uit één bundel, ook in het buitenland. En u betaalt altijd hetzelfde tarief binnen en buiten uw bundel.

Deze maand kunt u gebruikmaken van een aantrekkelijk iPhone 5-aanbod.
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013