Verplicht vaccineren
header
 
header
16 juli 2013
header

Mijn tolerantie tegenover gewetensbezwaren bij enten was over toen mijn gevaccineerde dochter kinkhoest kreeg. Ineens realiseerde ik me – vraag me niet waarom dat zolang geduurd heeft – dat deze ouders niet alleen hun eigen kinderen in gevaar brengen, maar ook die van anderen. Niet dat dat in objectieve zin erger is, maar een eigen kind voelt toch dichterbij. Lees verder »

header

Op de bres voor de patiënt

Radar-presentator Antoinette Hertsenberg neemt met regelmaat de gezondheidszorg op de korrel. “Ik kan niet denken: ach, die artsen, die hebben we nu even genoeg gehad, laat ik ze maar met rust laten.” Lees verder »

header

Mooi Le Marche

De Italiaanse Marche ligt tussen de Adriatische Zee en de Apennijnen. Langs de kust wisselen zandstranden en rotsachtige baaien elkaar af. Liefhebbers van authentieke Italiaanse steden kunnen in deze provincie hun hart ophalen. Lees verder »

header

Voorlopig niet (te) stoppen

Waar de één een leven lang naar zijn pensioen toewerkt, moet de ander er niet aan denken al te moeten stoppen met werken. Drie (bijna) zeventigers vertellen waarom. Lees verder »

header

Mijn huis - Kloetinghe

In maar weinig huizen zullen zó veel taarten uit de oven zijn gekomen als in dat van Huib en Fien van Schijndel. Fien schat dat ze er door de jaren heen duizenden heeft gebakken in het keukentje waar ze ook haar culinaire workshops geeft. Lees verder »

header

Uw passie voor het goede doel

De redactie van Arts en Auto ontvangt regelmatig verzoeken van VvAA leden om aandacht te besteden aan een goed doel waar zij zelf bij betrokken zijn. Om hieraan tegemoet te komen, zullen wij regelmatig korte oproepjes plaatsen om deze goede doelen onder de aandacht te brengen. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

FotowedstrijdDe jaarlijkse fotowedstrijd is weer van start gegaan!
Het thema: 
Feest!
Ga naar de website en doe mee!
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013