Oproep aan Tweede Kamer: red de vrije artsenkeuze
header
 
header
09 april 2014
header

Minister Schippers van VWS schijnt haast te maken met het door de kamer loodsen van het voorstel om het recht op vrije artsenkeuze af te schaffen. Mogelijk vindt de behandeling al begin juni plaats. Hoewel het gaat om fundamentele rechten, lijken de volksvertegenwoordigers geen verzet aan te tekenen. En dat vindt Edwin Brugman, directeur Kennismanagement en netwerken VvAA alarmerend. " Waarom beschermen zij de patiënten niet?"  Lees verder »

image

Gratis boek voor leden VvAA

In Onder de groene zoden laat Joan Versluijs aan de hand van casuïstiek, tips en rekenvoorbeelden de mogelijkheden zien om de juridische, fiscale en financiële gevolgen van uw overlijden naar uw hand te zetten. VvAA leden kunnen dit boekje gratis opvragen. Lees verder »

image

Fietsen op Samsø

Samsø is het perfecte Deense eiland; niet te groot en niet te klein. Het is er mooi en het draait voor 100 procent op groene stroom. En je kunt er volgens auteur Flip Vuijsje uitstekend fietsen. Lees verder »

image

Franka Treur: Laatse adem

"Ze hadden nog nooit zo’n euforische rugpatiënt gezien! Lopen kon ik niet, zitten ging niet, maar zodra ze me op een bed hadden gelegd, lag ik te glimmen als een hond met zeven lullen. Een hernia was het, en mijn been deed gek. " Lees verder »

image

Autoportret Lexus GS300h

Wie zakelijk wil rijden met een verlaagde bijtelling, wordt in zijn keuze beperkt nu de regels zijn aangescherpt. Lexus brengt met de GS300h een heel interessante zakensedan, met naast andere fijne eigenschappen slechts 20 procent bijtelling.  Lees verder »

image

Zin hebben en houden

De meeste zorgprofessionals hebben hun eigen drijfveer om elke dag weer hun werk te doen. In de dagelijkse hectiek kan deze persoonlijke zingeving onbedoeld naar de achtergrond verdwijnen. Tijd voor hernieuwde aandacht voor de vraag ‘Wat is uw zin in zorg?’ Lees verder »

facebook twitter rss  

Ledemaatjes

Uw auto verkopen of alvast uw vakantiehuis te huur aanbieden? Dat kan met een Ledemaatje. De uiterste inzenddatum voor Arts en Auto 05 is donderdag 10 aprilKlik hier voor het online opgaveformulier.

alt

VvAA Opleidingen


Op 21 mei start een nieuw opleiding Management in de Gezondheidszorg. Bent u erbij?
 

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014