Diëtisten leveren bijna 2 miljard euro op
header
 
header
05 februari 2013
header

Dieetadvies aan patiënten met zowel overgewicht als daaraan gerelateerde ziekten, zoals diabetes en hoge bloeddruk, levert over een periode van vijf jaar tot wel € 1,9 miljard op. Dit blijkt uit onderzoek dat de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) recent liet uitvoeren door SEO Economisch Onderzoek. Lees verder »

header

Tweede huis in Nederland

Altijd dichtbij, geen onverwachte fiscale verrassingen of problemen met de taal. Een tweede huis in Nederland biedt voordelen boven een vakantiewoning in het buitenland. Het enige nadeel lijkt het klimaat. Of zitten er meer adders onder het gras? Lees verder »

header

Verhuur: zelf regelen?

De investering van een tweede huis valt (deels) terug te verdienen door het te verhuren tijdens de perioden dat u er zelf geen gebruik van maakt. Maar hoe en waar vindt u huurders? Lees verder »

header

Rangercursus Botswana

Het is geen gewone safari. Het is ook geen werkvakantie. Een rangercursus in de ruige Okavango Delta in Botswana is Afrika ontdekken in de meest pure vorm. “Luister jongens. Jagende leeuwen.” Lees verder »

header

Mijn recept: kabeljauw

Elly Kaldenberg (52) is diëtist en stond aan de wieg van adviesbureau SanAvis. Ook gaf ze tien jaar lang voedingstips aan de kijkers van Nederland in beweging. Elly Kaldenberg is getrouwd en moeder van vier kinderen. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Wijck en maak kans op het album Rhythms Del Mundo - Africa.

Ledemaatjes

Alvast uw zomerhuisje te huur aanbieden in Arts en Auto 03? Dat kan via onze Ledemaatjes, advertenties voor en door VvAA leden. Klik hier voor het online opgaveformulier.

Verschijningsdatum:  
zaterdag 2 maart
Deadline:
maandag 11 februari

header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013