Meer opleidingsplaatsen verloskundigen nodig
header
 
header
26 maart 2013
header

“De jaarlijkse instroom in de Nederlandse opleidingen voor verloskunde moet worden verhoogd met 10 procent om evenwicht te houden op de arbeidsmarkt.” Dat zegt Angela Verbeeten, voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). De belangenvereniging vertaalt de conclusies uit een NIVEL-onderzoek hiermee in concrete cijfers.  Lees verder »

header

Meesterknecht en doping

Vijfvoudig Tour de France-deelnemer Gert Jakobs (48) maakt van zijn hart geen moordkuil. De voormalig ‘meesterknecht’ praat net zo makkelijk over zijn epogebruik eind jaren tachtig, als over de jaren waarin hij daarna volledig uit koers raakte. Hij vond de weg zelf terug. Lees verder »

header

Fietsen door de Wachau

In de Oostenrijkse streek de Wachau kunnen zelfs ongetrainde fietsers genieten van het schitterende heuvellandschap. Over paden op de oevers van de Donau, dwars door wijnvelden en dorpen, langs kloosters en kastelen.  Lees verder »

header

Kostencalculator dierenarts

Hoe loopt mijn praktijk? Hoe reëel zijn mijn tarieven eigenlijk? De KNMvD en VvAA bieden dierenartsen die zich dit afvragen de ‘Kostencalculator’, waarmee de integrale kostprijs van de meest voorkomende veterinaire handelingen in de praktijk kunnen worden berekend. Lees verder »

header

Range Rover

De term SUV bestond veertig jaar geleden niet, maar de eerste Range Rover van het merk Land Rover was er goed beschouwd wel een. Onlangs verscheen de vierde generatie, een compleet nieuw ontwikkelde auto die ongetwijfeld weer jaren mee kan. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniekBezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het boek Canto Ostinato én kaartjes voor een concert in de Beurs van Berlage.

Veterinair congres
de Voorjaarsdagen


Het veterinaire congres 'de Voorjaarsdagen' (18 t/m 20 april in de RAI), staat 20 april in het teken van 'One health'. Experts uit diverse beroepsgroepen zullen hier misverstanden en valkuilen met betrekking tot zoönosen belichten. Arts en ruimtevaarder André Kuipers sluit de dag af . Meer informatie leest u hier.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013