V&VN wil werkgevers meer laten investeren in personeel
header
 
header
19 februari 2013
header

Werkgevers in de zorg lijken onvoldoende de waarde en noodzaak in te zien van investeren in extra werknemers en scholing. Dat stelt Monique Roedoe, hoofd communicatie & marketing van Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) naar aanleiding van onderzoeksresultaten van AbvaKabo en NIVEL. Lees verder »

header

Filantropie van Big Pharma

Net als de bankensector heeft ook de farmaceutische industrie een slecht imago; aan ziekte en gezondheid wordt heel veel geld verdiend. Toch hebben farmaceutische reuzen ook een ander, minder bekend gezicht: ze zetten zich onbaatzuchtig in voor de strijd tegen ziekten in ontwikkelingslanden. Lees verder »

header

Vogels spotten in Spanje

Beginnend vogelaar Peter van Damme vergaapte zich aan de enorme soortenrijkdom in twee van Spanjes mooiste vogelgebieden: de Sierra de Guara en Extremadura.
 Lees verder »

header

Het beste van twee werelden

Jan Willem Hesselink (58) maakte tien jaar geleden als dierenarts een opmerkelijke overstap naar de humane sector door in UMC Groningen te gaan werken. Onlangs keerde hij als hoogleraar terug op het oude nest. De diergeneeskunde en humane geneeskunde kunnen volgens Hesselink veel van elkaar leren. Lees verder »

header

Autoportret: Renault Clio

Heeft Renault de laatste jaren terrein verloren in het zogenaamde B-segment, nu komt het hard terug met deze volledig nieuwe Clio. Lekker eigenzinnig en met zeer moderne techniek, waardoor deze Clio binnen alle fiscale voordelen voor zuinige auto’s valt. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het album Bach & Glass van pianist Marcel Worms.

Oproep: Mijn receptDe redactie van Arts en Auto is op zoek naar nieuwe kandidaten voor de rubriek Mijn recept. Vindt u het leuk om uw favoriete gerecht te delen met collega’s en geportretteerd te worden in uw keuken, geef u dan op via oproep@artsenauto.nl, o.v.v. Mijn recept. Vergeet niet om uw contactgegevens, leeftijd en beroep te vermelden, én natuurlijk het recept. De redactie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013