Cisca Dresselhuys - Wittejassensyndroom
header
 
header
20 november 2015
header


"Mijn relatie met de medische stand is op z’n zachtst gezegd apart. Zo ga ik fluitend naar de tandarts, maar ben met de grootste moeite naar de huisarts te krijgen. Ook de chiropractor vrees ik totaal niet, net zomin als de mondhygiëniste. Zoals de meeste ouderen heb ik wel wat zorg nodig, want: ‘oude mensen, oude huizen en oude auto’s zijn duur in onderhoud’, zoals het gezegde luidt."

Lees verder »

image

Vervanging VAR

Een modelovereenkomst per sector moet volgend jaar de VAR gaan vervangen. Maar nog niet voor alle sectoren en beroepsgroepen is er een door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst. Lees verder »

image

Betoverend Bali

Bali mag dan niet heel groot zijn, het biedt veel landschappelijke variatie en een geheel eigen cultuur, het Balinees hindoeïsme. Perfect voor wie de Hollandse winter een weekje wil verruilen voor de tropische warmte. Lees verder »

image

Psychiater in de hoofdrol

Rode draad in de ‘filmpsychiatrie’ was altijd de psychoanalyse. Inmiddels achterhaald, maar nog steeds is de psychiater een dankbaar onderwerp want ook hij is een méns en dus behept met zwakheden en eigenaardigheden. Lees verder »

image

Ovenschotel geitenkaas

Ergotherapeut Emmie Voncken: “Als puber vond ik het al leuk om in de keuken te staan. Dan ging ik op zaterdag naar de markt om inkopen te doen en konden mijn ouders ’s avonds meegenieten van wat ik bedacht had." Lees verder »

facebook twitter rss  

Gezocht:
Pied-à-terre-bezitters

Voor een artikel in Arts en Auto komt de redactie graag in contact met lezers die een appartement bezitten in een andere (buitenlandse) stad. Uw reactie (graag met korte toelichting en vermelding van uw leeftijd en beroep) kunt u sturen naaroproep@artsenauto.nl.

Art en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015