Vergoeding second opinion niet heilig voor zorgprof
header
 
header
14 mei 2013
header

De discussie over kostenbeheersing in de gezondheidszorg via het basispakket, vlamt geregeld op. Deze keer ligt – als gevolg van een enquête onder VvAA leden – de vergoeding voor second opinion onder vuur. Een analyse. Lees verder »

header

Eerste hulp bij medische incidenten

Medische incidenten kunnen tot imagoschade en kostbare claims leiden. Een gedragscode kan veel leed voorkomen. Zowel bij de zorginstelling als bij de patiënt. De GOMA biedt hiertoe het instrumentarium. Lees verder »

header

Urban farming

Urban Farming oftewel stadstuinieren. Gewoon op het dakterras, het balkon of in de volkstuin. Kookboekenschrijver Manja Visser doet het al jaren. “Kijk, daar is de sla al!” Lees verder »

header

Groepsreis Baltische staten

Estland, Letland en Litouwen waren eeuwenlang een speelbal van grote mogendheden. Tijdens een groepsreis (vertrek op 4 juni of 17 september) kunt u kennismaken met de prachtige, eeuwenoude centra van de hoofdsteden van deze landen. Lees verder »

header

Effectief communiceren

Wilt u uw invloed en effectiviteit in de samenwerking met anderen vergroten? In deze  training van VvAA opleidingen analyseert u uw communicatieve vaardigheden en leert u de mechanismen voor een effectieve communicatie. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en win het debuutalbum van Franka de Mille.
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013