90 jaar VvAA: Gerlach Cerfontaine en Herman van Hemsbergen over verleden, heden en toekomst
header
 
header
08 januari 2014
header

Dit jaar bestaat VvAA 90 jaar. Een belangrijke mijlpaal die uitnodigt stil te staan bij verleden, heden en toekomst. Voorzitter van Vereniging VvAA, Gerlach Cerfontaine, en voorzitter van de hoofddirectie van VvAA Groep, Herman van Hemsbergen, in gesprek over de organisatie. “Opportunisme is ons vreemd, VvAA handelt in al haar activiteiten vanuit ledenbelang en verbondenheid.”
Lees verder »

header

Integraal tarief raakt specialist

Nog twaalf maanden en dan geldt voor ziekenhuiszorg het zogenaamde integrale bekostigingstarief. Met alle gevolgen van dien: “Als vrijgevestigd medisch specialisten geen actie ondernemen, lopen zij vanaf 2015 het risico automatisch in loondienst te komen.” 
Lees verder »

header

Bangkok voor beginners

De Thaise hoofdstad is een kolkende heksenketel, maar ook geliefd om zijn tempels en paleizen, vriendelijke inwoners en ontelbare shopping malls, restaurants en tophotels. Daarom: een handleiding ‘Bangkok voor beginners’. 
Lees verder »

header

Tropisch avontuur

Jacob van der Ende was afgelopen voorjaar als arts mee naar Maleisië waar de opnamen plaatsvonden van de realitysoap Expeditie Robinson. “Fantastisch om op deze manier tropenervaring op te kunnen doen.”
Lees verder »

header

Mijn huis - Roermond

Meestal verraadt de buitenkant van een gebouw al wel wat er binnen schuilgaat, maar de strenge, ‘gesloten’ gevel van het klooster zette ons volledig op het verkeerde been. 
Lees verder »

facebook twitter rss  

Fotowedstrijd

 

Bekijk hier de winnaars van de VvAA fotowedstrijd 2013.
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014