Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven, klik dan hier
 
Beste Sabon liefhebber,
Met een aantal mooie verwenacties in het verschiet en nieuwe producten is het weer hoog tijd voor een Sabon update. Daarnaast heeft Sabon onlangs twee nieuwe winkels geopend waar we je als trouwe klant natuurlijk graag meer over vertellen.
Gratis Soap Flakes
Tot en met eind september ontvang je in al onze winkels een gratis zakje Soap Flakes bij inlevering van deze e-mail. Deze heerlijk geurende zeepsnippers geven je kledingkast, toilet of badkamer een extra dimensie. Bovendien ontvang je de Soap Flakes in een fraai organzazakje dat ook nog eens heel decoratief is om op te hangen. Een echt cadeautje van Sabon voor jou. Kom dus gauw langs in één van onze winkels!
Special Edition Fruity Sensation
De welbekende Shower Oil van Sabon is nu ook verkrijgbaar in een special edition. Deze Fruity Sensation variant is een heerlijk frisse douchegel die de huid grondig voedt en hydrateert met een zijdezacht gevoel als resultaat. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze Shower Oil een bijzonder fruitige geur die je een geweldig gevoel geeft. De Special Edition Fruity Sensation is uiteraard ook in onze webshop verkrijgbaar. Probeer hem snel!
Nieuwe winkels!
Onlangs zijn er twee prachtig nieuwe winkels geopend. Zo is Haarlem een Sabon winkel rijker aan de Barteljorisstraat 16. Op deze geweldige locatie in hartje Haarlem bieden we het gehele assortiment van huidverzorgingsproducten aan. Ook in Groningen is onlangs een Sabon winkel geopend aan de Grote Markt 21. Deze winkel is gevestigd naast de hoofdingang van de V&D en daardoor heel goed toegankelijk voor het winkelend publiek in de binnenstad van Groningen. We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen in één van onze nieuwe winkels! Voor alle andere vestigingen klik hier.
U ontvangt deze email nieuwsbrief van Sabon omdat u zich hiervoor heeft aangemeld met het e-mail adres <<E-mail>>
Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich altijd afmelden of uw profiel bijwerken.

Stuur deze e-mail door aan een vriend of collega.

Contactgegevens:
Sabon Parkstraat 31 Den Haag, Nederland 2514 JD Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp