Copy
CAKI er et videncenter for de kunstneriske og kulturelle uddannelser i København, der arbejder med tre fokusområder: Tværfaglighed, kunstnerisk innovation og entreprenørskab. 
Nyhedsbrev
#76 // November 2017
"Jeg føler det, som om jeg har fået en kæmpe stor gave"
Ordene kom fra en studerende, der er med på denne omgang af kurset Forretning bag Talentet, som vi indledte sidste fredag. Det er motiverende og bekræftende at høre den slags udtalelser fra de studerende, og heldigvis er CAKI generelt i en privilegeret situation, når det gælder anerkendelse fra de studerende. Det er ikke sjældent, at der opstår situationer, hvor en studerende udtrykker taknemmelighed, for den viden vi deler i forbindelse med kurser såvel som den personlige rådgivning. Og hver gang føles det som et privilegium og en stor glæde at høre. For én af vores vigtigste opgaver på CAKI er at bidrage til, at de studerende får adgang til den viden og indsigt der gør, at vi ruster dem bedst muligt til at håndtere et selvstændigt virke, når de forlader skolerne. 
 
Samarbejde på tværs af skoler
En anden vigtig opgave, som vi har fokus på i CAKI, er tværfaglighed. Her tilbyder CAKI et supplement til de tværgående initiativer, der foregår lokalt mellem skolerne. Det gør vi bl.a. gennem kurser, som f.eks. ’Sound Forms’ (der afholdes i samarbejde mellem Billedkunstskolerne, Rytmisk Musikkonservatorium og Den Danske Filmskole), gennem projektvejledning og gennem CAKIs projektpulje, der støtter projekter med fokus på det tværfaglige samarbejde mellem studerende fra forskellige kunstfaglige retninger.
Fra den 1. november har studerende fra Det Jyske Kunstakademi også mulighed for at søge puljen – og til at benytte sig af alle CAKIs ydelser i øvrigt. Det Jyske Kunstakademi er nemlig blevet medlem af CAKI. Velkommen til – vi glæder os til at arbejde sammen med jer!
 
CAKI støtter to nye projekter
I oktober har vi bevilliget støtte til to tværfaglige initiativer: projektet Multipurpose, der kan opleves på Frederiks Bastion den 23. november og til et stormøde for alle studerende ved de kunstneriske uddannelser. Stormødet sætter rammerne for en debat om de udfordringer, som den nyligt udgivende rapport om uddannelsernes fremtidige organisering tager afsæt i. Målet er, at de studerende fra deres forskellige kunstfaglige ståsteder formulerer fælles indsigter og visioner, der kan indgå som et bidrag i den forestående debat. Vi glæder os til at se, hvad der opstår ud af mødet – og opfordrer alle studerende ved de kunstneriske uddannelser til at møde op nu på lørdag kl. 12.00 på Charlottenborg! 
Studerende
Kæmp for alt hvad du har kært
I forbindelse med publiceringen af ”De Kunstneriske Uddannelser – Forslag til en fremtidig organisering” har de studerende taget initiativ til et fælles møde for de kunstneriske uddannelser den 4. november kl. 12:00 på Kunstakademiets Billedkunstskoler. Klik her for at læse baggrunden for markeringen og dagens program.
CAKI støtter MULTIPURPOSE
CAKI har støttet det tværkunstneriske projekt MULTIPURPOSE. Projektet er et samarbejde mellem flere kunstfagligheder, der i fællesskab undersøger det fysiske rums muligheder for at skabe et flermedielt univers, som fanger tilskuerens opmærksomhed i en oplevelsesrig totalinstallation. Læs om inspirationen til projektet og samarbejdet her.
Fundraiser Workshop (english edition)
Are you ready to fundraise your next artistic project? Sign up for CAKI's workshop on fundraising. Learn how to find the right funds and sponsors, how to communicate your project and how to write a strong and focused application including a schedule, budget and project description. The workshop will take place on November 23rd. Sign up!
Aktuelt
Velkommen til Det Jyske Kunstakademi!
Pr. 1. november 2017 er Det Jyske Kunstakademi også en del af CAKIs medlemskoler. I CAKI er vi glade for at kunne byde studerende og undervisere fra Det Jyske Kunstakademi velkommen til! Som studerende og underviser er der en række af tilbud, du gratis kan benytte dig af - vi har samlet en oversigt til nye medlemmer. Velkommen til!
Kom til debat om kunstskolernes fremtid
Den 15. november afholdes der debat om kunstskolernes fremtid kl. 16:30 til 19:00 på Jazzhouse. Kl. 17:00 - 17:45 vil der være paneldebat efterfuldt af en åben debat kl. 17:45 - 18:30. Panelet består indtil videre af Henrik Sveidahl, Gitte Ørskou, Sanne Kofoed og Pablo Llambias. Debatten modereres af Anna Ullman. Læs mere her.
Fjorten dage der rystede dansk kunstliv
Pernille Albrethsen er redaktør for Kunstkritikk i Danmark, der er "Nordens ledende netsted for samtidskunst". På Kunstkritikk.dk har Pernille Albrethsen skrevet en sammenfatning af oktobers begivenheder angående debatten om kunstskolernes fremtid, set primært i perspektivet for billedkunstuddannelserne. Læs indlægget her.
Andre nyheder
ArrangementerThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Caki · Kongens Nytorv 1, 2. sal, · København K 1050 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp