Copy
CAKI er et videncenter for de kunstneriske og kulturelle uddannelser i København, der arbejder med tre fokusområder: Tværfaglighed, kunstnerisk innovation og entreprenørskab. 
Nyhedsbrev
#74 // September 2017
I sidste uge mødtes jeg med de nye elever på Statens Scenekunstskole. Formålet med mit besøg var at introducere den nye årgang for de tilbud og aktiviteter, de kan benytte sig af på CAKI:
 
Hjælp til hvordan de opbygger deres selvstændige virksomhed, kurser og rådgivning om alt fra økonomi og markedsføring til tværkunstneriske partnerskaber og kunstnerisk udviklingsarbejde, workshops i fundraising, portfolier og hjemmesider, projektpuljen de kan søge støtte fra til deres projekter, og meget mere.
 
Men formålet med besøgene er også, i dagligdagens arbejdsopgaver, hvor den ene dag nogle gange tager den anden, at blive mindet om, hvor fantastisk det er, at de er her. Eleverne. De studerende. Dem, der i fremtiden vil være med til at skabe vores kunst- og kulturliv, uden hvilket vi ville være et fattigt folk.
 
 
Gennem deres kunstneriske virke formidler de blandt meget andet menneskelige vilkår, muligheder, sorger og glæder til os. Deres arbejde kan hjælpe os til at blive os selv, hjælpe os til at se verden, til at forstå og acceptere vores virkelighed, eller til at forstå og acceptere andres, og nogle gange bare til at være i verden. Deres arbejde kan sætte sig i os for altid – på godt og ondt.
 
De er alle sammen en vigtig del af vores kultur, og den enkeltes kunstneriske praksis er allerede en vigtig del af det samfund, der omgiver os, og som vi sammen skaber.
 
Så kære nye elever på vores kunstskoler: Tak fordi I er kommet. Vi glæder os til at være sammen med jer de kommende år, og vi er fulde af spænding og forventning til, hvad I kommer til at give os gennem hele den karriere, der ligger foran jer. Stort som småt, godt som skidt, smukt som grimt.
 
Bare tak fordi I er kommet.
Studerende

Bliv din egen webmaster!
Lær at lave et WordPress-website fra bunden og præsentér dig selv og dit arbejde med dit eget online portfolie. På kurset lærer du at bygge, opsætte og designe din egen hjemmeside uden brug af skabeloner. Kurset har et begrænset antal pladser og fordelingen foregår efter først-til-mølle princippet. Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Forretning Bag Talentet
CAKI har åbnet for tilmeldinger til kurset Forretning Bag Talentet, der har fokus på etableringsmuligheder og opstart af selvstændig virksomhed indenfor. Kurset tager dig gennem en række vigtige emner, herunder forretningplan og forretningsmodeller, forhandlingsteknik, prissætning, regnskab og kommunikation. Tilmeld dig nu. 

Søg støtte hos Nordisk Kulturkontakt
Nordisk Kulturkontakt har nu åbent for ansøgninger til deres fondsstøtteordninger, der uddeles til kulturprojekter, der arbejder på tværs af de nordiske lande. Der kan ansøges til oprettelsen af undervisningsprogrammer, kulturtilbud til børn og unge, kunstprojekter i den nordiske region og meget mere. Læs om Nordisk Kulturkontakt og deres udbud her. 
Aktuelt
Søg mikrolegater til din gode idé
Har du en god forretningsidé på idéstadiet, eller har du netop oprettet dit firma, så ansøg om et mikrolegat hos Fonden for Entreprenørskab. Der kan ansøges til udvikling af prototype, markedsundersøgelser, pilotforsøg, rådgivning, patentansøgning og meget mere. Deadline 11. september 2017. Læs mere her. 

Focus on female entrepreneurship
I forbindelse med Techfestival 2017 kan du onsdag den 6. september komme til meetup på Jolene i Kødbyen, der sætter fokus på entreprænørskab fra et kvindeligt perspektiv. Forskellige oplægsholdere deler ud af deres erfaringer, og der vil være mulighed for networking og opportunity grapping. Deltag i arrangementet her og læs om Techfestival her.

 

Søg midler til dit lydprojekt i september
SNYK har udarbejdet en oversigt over midler, du kan søge til dit lydprojekt i september. Bemærk at flere af puljerne allerede har deadline den 1. september 2017! Klik ind på SNYKs hjemmeside og find legater til dit næste album, arbejdslegat, festival, bogudgivelse og meget mere.
Andre nyheder
ArrangementerThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Caki · Kongens Nytorv 1, 2. sal, · København K 1050 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp