Copy
CAKI er et videncenter for de kunstneriske uddannelser, der arbejder med tre fokusområder: Tværfaglighed, kunstnerisk innovation og entreprenørskab.
Nyhedsbrev
#83 // September 2018
Først et stort velkommen til de nye studerende på de kunstneriske uddannelser!
 
På CAKI er vi godt i gang igen efter sommerferien. Som videncenter for tværfaglighed, entreprenørskab og kunstnerisk innovation på de kunstneriske uddannelser er CAKI i færd med at lægge sidste hånd på kursustilbuddene i næste skoleår. Det byder bl.a. på kurset Opstart, der har fokus på den professionelle udvikling i forhold til egen kunstnerisk virksomhed, samt workshops i WordPress og fundraising.
 
Derudover er vi også ved at tilrettelægge undervisningsforløb til specifikke årgange – i år for henholdsvis alle førsteårs kandidaterne på designuddannelserne på KADK, som vi skal undervise i efteråret, samt for andetårs MFA’erne på Billedkunstskolerne, der skal have et undervisningsforløb i professionel kunstnerisk virksomhed i foråret. I efteråret laver vi også et ud-af-huset forløb, hvor vi byder Det Fynske Kunstakademi og Det Jyske Kunstakademi velkommen som en del af CAKI.
Det gør vi ved at afholde en skræddersyet version af vores Opstart-kursus i hhv. Odense og Aarhus. 

CAKIs dør er altid åben for rådgivning, og de første studerende har allerede meldt sig på banen med spørgsmål om bl.a. fundraising, fakturering og regnskaber. For selvom kunstnerisk kvalitet og værdi ikke kan måles i Excel-ark, så er det stadig nødvendigt for den professionelle kunstneriske praksis at have styr på økonomien, og her kan det være rart for den enkelte med personlig vejledning i, hvordan man får barberet den ged.

Og apropos økonomi, så har CAKIs projektpulje stadig nogle midler tilbage for 2018, som studerende kan søge. Hvis du har en idé til et tværfagligt og/eller tværkunstnerisk projekt, så fat pennen og søg støtte fra CAKIs projektpulje. Du kan læse mere om både kurser og projektpulje på CAKIs hjemmeside.
 
Vel mødt til et studieåret 2018/2019.
Tak fordi I er kommet – vi glæder os til at se jer!

Studerende
WordPress
Lær at lave din egen hjemmeside
På CAKIs intensive WordPress-kursus lærer du at bygge og designe din egen hjemmeside på én dag. Du går hjem fra kurset med en hjemmeside, du enten kan offentligøre med det samme eller vælge at arbejde videre på derhjemme. Tilmeld dig ved at sende en mail til caki@caki.dk med dit navn og uddannelse. Kurset afholdes d. 8.11. 2018. Læs mere her
Opstart
Opstart
Opstart er et kursusforløb med fokus på etableringsmuligheder og opstart af selvstændig virksomhed indenfor de kunstneriske brancher. Kurset finder sted over seks fredage i løbet af efteråret. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til caki@caki.dk, hvor du oplyser navn, uddannelse og årgang. Læs om kurset her
Fundraiserworkshop
Fundraiserworkhop
Har du brug for hjælp til at finansiere dit næste projekt? Ønsker du at blive bedre til at formulere en god ansøgning og finde de rette fonde, legater og puljer? Så kan du tilmelde dig CAKIs fundraiser-workshop ved at sende en mail til caki@caki.dk, hvor du oplyser navn, uddannelse og årgang.
Læs mere om workshoppen her
Projektstøtte
CAKIs Projektpulje
Har du en idé til et tværkunstnerisk eller tværfagligt projekt? Så kan du søge CAKIs Projektpulje med op til 15.000 kr. CAKI tilbyder sparring og rådgivning før og efter, du ansøger. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med udfyldning af skemaet eller bilagsmaterialer. 
Læs mere om ansøgningsmulighederne her.
Aktuelt
Sound Forms Symposium
SOUND FORMS Symposium
Sound Forms is a 3-day experiential symposium of talks, sound walks, participatory scores and sound-based art. The symposium aims to engage people in concepts in Sound Studies, with an emphasis on sonic perception, Acoustic Ecology and listening practices. The symposium is part of the Sounding Bodies research project. Read more here.
Mikroleget: Ansøg om op til 25.000 kroner 
Fonden for Entreprenørskab uddeler igen i år mikrolegater, hvor du som studerende kan søge op til 25.000 kroner til at starte din egen virksomhed. Du er altid velkommen til at komme forbi CAKI til en snak, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal søge, og om det er relevant for dig. 
Læs mere om ansøgningsproceduren her.
BLOXHUB
BLOXHUB Startup Campus
The Startup Campus at BLOX enables startup businesses to develop solutions and services within urban innovation facilitated through network and matchmaking. When you join the Startup Campus, you get access to an interdisciplinary environment and a growing network of collaborators. See more on how to apply for the BLOXHUB Startup Campus here
Er tågen her også i morgen?
Er tågen her også i morgen?
Vi påvirker de biologiske og klimatiske forhold i en sådan grad, at der ikke længere findes uberørt natur. Den gamle natur er gået under, og der er opstået en ny. Studerende fra forskellige kunstneriske skoler har arbejdet sammen om dette udtryk i forestillingen 'Er tågen her også i morgen?' Læs mere om det CAKI-støttede projekt her.
Andre nyheder
ArrangementerThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Caki · Kongens Nytorv 1, 2. sal, · København K 1050 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp