Copy
CAKI er et videncenter for de kunstneriske uddannelser, der arbejder med tre fokusområder: Tværfaglighed, kunstnerisk innovation og entreprenørskab.
Nyhedsbrev
#84 // Oktober 2018
Elastikker og CVR-numre 
Som professionel inden for de kunstneriske fag er ens arbejdsliv ofte en elastisk størrelse, der trækker sig sammen og strækker sig ud mange gange i løbet af et år – ja, i løbet af hele ens arbejdsliv. Helt strakt ud, når man giver alt, hvad man har, for at få det sidste på plads til en udstilling eller et album eller en forestilling. Helt rullet sammen, når man i intense perioder arbejder på at skabe det indhold, man en gang i fremtiden skal præsentere for en omgivende virkelighed.
Det er et krævende arbejdsliv, og det stiller høje krav til stabiliteten i det fundament, man bygger sin kunstneriske praksis på. Det gælder for både dem, der fortrinsvis arbejder alene med egne projekter, såvel som for dem hvis arbejdsliv i større grad er præget af fælles produktioner og andre former for kollaborativ virke.
 
Virkeligheden for størstedelen af dimittenderne fra de kunstneriske uddannelser er, at de i deres arbejdsliv etablerer sig som selvbeskæftigede – som herrer i eget hus og med ansvar for deres personlige virksomhed. 
Og det stiller selv sagt krav til den enkeltes viden om og erfaringer med egen virksomhed.

På CAKIs kursus ’Opstart’, der udbydes igen fra d. 26. oktober, får du netop undervisning i, hvordan du kan forberede dit arbejde i din selvstændige kunstneriske virksomhed. I efteråret tilbyder vi også igen et kursus i WordPress, hvor du på én dag får realiseret en professionel hjemmeside samt en Fundraiserworkshop med fokus på, hvordan du kan få finansieret dine projekter og idéer.
 
Som en del af CAKIs fokus på entreprenørskab udgiver vi løbende en række håndbøger og miniguides. Sidste skud på stammen er ’CAKIs Miniguide til pitching’, som du kan læse på vores hjemmeside. På hjemmesiden kan du også finde mere information om CAKIs kurser og workshops samt finde mere information om f.eks. rådgivning og projektstøtte.
 
Ellers byder efteråret på travlhed i CAKI. I de kommende uger skal vi ud over vores faste undervisningsforløb også afholde kurser på Det Jyske Kunstakademi, Det Fynske Kunstakademi samt for en hel årgang af designstuderende på KADK. Vi glæder os, og sætter stor pris på de dygtige og engagere undervisere, der er en del af vores faste hold. Tak til dem!
Studerende
Projektstøtte
CAKIs Projektpulje
Har du en idé til et tværkunstnerisk eller tværfagligt projekt? Så kan du søge CAKIs Projektpulje med op til 15.000 kr. CAKI tilbyder sparring og rådgivning før og efter, du ansøger. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med udfyldning af ansøgningsskemaet eller bilagsmaterialer. 
Læs mere om ansøgningsmulighederne her.
BETYDNING AF JORD
Projektindstilling: BETYDNING AF JORD
CAKI har støttet projektet BETYDNING AF JORD, hvor studerende fra Den Danske Scenekunstskole og Kunstakademiets Billedkunstskoler går sammen om at skabe og realisere et omfattende projekt med afsæt i fortællinger og dokumentarisme.

Læs mere om projektet her.
CAKI Miniguide - Pitching
CAKIs Miniguide til pitching 
Endnu en miniguide er blevet tilføjet til vores hjemmeside. Den handler om pitching, som er en kommunikationsteknik, hvor ens idé eller forslag præsenteres kort og præcist. Guiden kan hjælpe dig til, hvordan du både udvikler og præsenterer dit pitch. Skriv til caki@caki.dk, hvis du har brug for hjælp til at udforme dit pitch. Du kan læse hele miniguide her
Aktuelt
SOUND FORMS Symposium
SOUND FORMS Symposium
Sound Forms is a 3-day experiential symposium of talks, sound walks, participatory scores and sound-based art. The symposium aims to engage people in concepts in Sound Studies, with an emphasis on sonic perception, Acoustic Ecology and listening practices. The symposium is part of the Sounding Bodies research project. Read more here.
DDSKS - Lobby Lingo
DDSKS - Lobby Lingo
Denne performance er et samarbejde mellem Caroline McSweeney og tredjeåret på skuespil Odense. Deres devising performance er inspireret af Jacques Tatis film. Kom og brug 24 timer med et hav af karakterer, der hver især prøver at passe ind og finde hinanden (akavede ting kan forekomme). Forestillingen varer ca. 80 minutter. Læs mere her.  
ROBO ART
ROBO ART - Workshop og Udstilling
Til udstillingen ROBO ART inviteres 12-15 kunststuderende fra de tre danske kunstakademier til at deltage og bidrage med deres perspektiver på robotteknologiens udvikling. Målet med projektet er at skabe et kunstnerisk sprog til undersøgelse af robottens og dens teknologis indvirkning på samfundet, mennesket og kunsten. Find indbydelsen her.
Andre nyheder
ArrangementerThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Caki · Kongens Nytorv 1, 2. sal, · København K 1050 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp