Copy

Ontwaak in je Goddelijk DNA

Vanaf mei is Manon weer aanwezig voor persoonlijke sessies!

Wil je nu alvast een healing boeken bij Manon voor in mei? Dat kan! Geef je op via info@de kristalbel.com  

                            Praktijkruimte                                                                       Manon van der Wolf
Vanaf 1 mei kan je weer bij mij terecht voor persoonlijke sessies! :)
Over een maandje is het zover. Dan begin ik weer met de persoonlijke zelfrealisatie healing en bewustwording sessies. Ik kijk er enorm naar uit om elkaar weer te ontmoeten en samen verder te ontwaken! In liefde neem ik alle nieuwe vibraties mee die ik de afgelopen tijd heb opgehaald in deze verdiepende periode. 

De geboorte van Ayala was de puurste inwijdingservaring van m'n leven.
Zoals wel bekend is ben ik 1 februari bevallen van een prachtige dochter. Haar geboorte heeft me opgetild, verdiept, verrijkt en helpen ontwaken in niveaus waar ik het bestaan niet van kende. De bevalling was voor mij de meest pure en echte ervaring in mijn leven. Er vond heling in de diepste instinctieve collectieve patronen plaats en er ontstond onthechting op nog veel meer niveaus. Overgave en een intense verlichtingservaring mochten me verrijken. 
Er ging een Universele fontanel open die me bij de transparante ervaring van een baby bracht. Ik voelde in mijn slaap alles wat zij voelde, ik heb me nog nooit zo open en kwetsbaar gevoeld...
Even was dit ook beangstigend, het Universele in mij herkende geen enkele 'ik' identificatie meer. Ik zag alle elementen van het leven die ik blijkbaar leef, met de poesjes en de bekende spullen in huis, maar niets daarvan leek meer bekend of van mij. Toen alles losliet en er geen ik meer was die het hoefde te snappen of een lichaam die deze allesoverstijgende ervaring moest integreren was er alleen nog maar Zijn. 

Mede door de geboorte van Ayala realiseerde ik me hoe belangrijk het is dat je essentie en ware natuur in overeenstemming kan leven met het persoonlijk zelf en wat zich op aarde uitdrukt.
Zodat dit een weerspiegeling wordt van de Universele totaliteit die je Bent. De afgelopen jaren mocht ik vele healingen aanschouwen waarbij er zeer specifieke aspecten van iemands authentieke zelf geboren mochten worden thuis konden komen als het Ik Ben lichaam. Deze herkenning en versmelting met jezelf is een overweldigende ervaring. 


Ik ben dankbaar om de schoonheid te mogen aanschouwen van dit ontvouwingsproces die in een gewijde ruimte van kwetsbaarheid en integriteit kan ontstaan en kijk uit naar alle nieuwe ontmoetingen! :)

Voor het maken van een afspraak bij Manon of vragen kan je mailen naar info@de-kristalbel.com

Geboorte van het Universele Zelf intensive

Ervaar in een unieke persoonlijke sessie bij Manon van 1,5 uur de activatie van je Goddelijk DNA. Hierbij worden jouw unieke codes en aansluitingen ontwaakt die bij de totaliteit van je wezen en essentie horen.
Je ontvangt:
  • Een unieke verdiepende persoonlijke (afstand of live) sessie van 1,5 uur en activatie van je Goddelijk DNA
  • Uitgebreid productadvies voor de verdere integratie en 'nabehandeling'. Zodat alles zich binnen de juiste tijd en ruimte op jouw manier kan manifesteren. 
  • Een geluidsopname van de sessie, zodat je deze op ieder gewenst moment kan beluisteren
  • Een gratis Moeder Aarde natuurhealing die specifiek aansluit bij jou
  • Tip: Begin ruim van te voren ( ongeveer een maand ) met de Brandnetel tinctuur 
Voor het maken van een afspraak of vragen kan je mailen naar info@de-kristalbel.com

Bloemendeva reading  

De blauwdruk van bloemen en planten en hun specifieke betekenis en bedoeling op aarde. Welke bloemen passen bij jou in de tuin en ondersteunen jou in je ware natuur?

Ervaar het in deze bijzondere bloemendeva sessie van 30 minuten bij Manon. Vroegboekkorting! Indien je in april boekt voor een reading in mei of juni ontvang je € 5,- korting. En is de bloemendeva reading € 50,- i.p.v. € 55,-

Voor het maken van een afspraak of vragen kan je mailen naar info@de-kristalbel.com

Heerlijk lente!

Heerlijk lente!
Alles volop in beweging en wat is het mooi als we eenmaal in onze kracht staan en die eenheid kunnen ervaren met ons Zelf. Zo weinig staat er in feite nog voor in de weg. Het is echt mogelijk om dat hier & nu te gaan leven en ervaren. Om niet meer afhankelijk te zijn, door allerlei bochten te moeten wringen of jezelf nog continu loopt aan te passen aan wat de ander van jou verwacht en jij jezelf nog oplegt. Daar kun je je nog mijlenver van huis voelen en lijkt er maar geen einde aan te komen. Het is iets wat buiten bereik is en een kloof heeft doen ontstaan tussen jou en de wereld waarin je leeft, de innerlijke- en uiterlijke wereld. Onbewust zijn we nog op zoek naar ons Zelf, naar een uitweg, in een bron buiten onszelf. Terwijl deze in feite één is en jij daar een wezenlijk onderdeel van bent.
 
Het oude functioneren wat daarbij hoort wordt letterlijk uit ons leven gedrukt.
Het werkt niet meer en past niet bij wie je werkelijk bent. Je kunt er niet meer in aarden, omdat het gelimiteerd is, gebaseerd op de oude wereld van dualiteit. Het is er enkel nog om een ommekeer te genereren en een punt in onszelf aan te raken om werkelijk te gaan staan voor de liefde die je bent en héél je wezen. Om dat helemaal vanuit onszelf te halen en te zien hoe we het niet willen hebben of juist wel en waar we zelf nog voorwaardelijk zijn en een gescheiden wereld in stand houden. Daar staan we aan een nieuw begin en mogen we ons leven nu in alle vrijheid vorm gaan geven vanuit je diepste wensen voor het geheel, en de wereld van NU. Het is allemaal in jou.
 
Robert van de Weerd

Healing / Reading / Coaching

Robert van de Weerd> Mooie ervaring van cliënt:


“Lieve Robert....ik moest even over een kleine drempel heen....omdat ik zoveel Healingen van Manon, heb mogen ontvangen, en wist hoe fijn zij voor mij voelt. Maar wat een mooie ontmoeting mocht ik met jou beleven. Ik heb de afgelopen opname nu voor de 3de keer beluisterd...en de tranen vloeide. Ik wil je daarom ook bedanken, voor je Liefde....de mooie Healing, je oprechtheid, de Eerbied, voor wie Ik ben! Wat een mooie man ben jij!!! Liefdevolle groet van Jacqueline. <3 ”

Sterrenwezen Amethist schedel 
 

Ondersteunt de geboorte van je essentie in de aardse realiteit

Bekijk> 
 

Deze bijzondere Amethist (punt)schedel draagt een diepgaand communicatienetwerk met de sterrenwezens en sterrenvolkeren. Zij verhoogt iedere ruimte in trilling en herstelt het Universeel Eenheidshart in het denken, ervaren en voelen. Maakt egoloos en belangeloos. Zij herinnert de oorspronkelijke Bron van Kennis, Liefde en Bewustzijn, voorbij mutaties die het DNA heeft opgedaan in eerdere incarnaties van het menselijke ras (zoals mindcontrol en het verliezen van de oorspronkelijke toegang tot Kennis en Liefde). Zij helpt bij de incarnatie van je essentie. Herstelt de kosmische draden (Kosmisch DNA). En helpt bij de vertaalslag van kosmische en aardse ervaringen en veranderingen, ondersteunt bij het integreren van nieuw bewustzijn en energieën. Herstelt het Hoger Zelf- Hoofd-Hart-Buik verbinding. De schedel opent de fontanel, kruin en derde oog en andere krachtpoorten en sterrenpoorten in jouw lichaam. Hiermee verhoogt je intuïtie en invoelend vermogen enorm. Helpt bij het gronden en aarden van jouw essentiekwaliteiten. Zodat je jouw spiritueel ontwakingsproces kan voltooien en als pionier je Kosmische Taak kan vervullen op aarde. Het maakt o.a. bewust van collectieve processen en planetaire invloeden waardoor veranderingen niet meer zo hechten aan het persoonlijk zelf. Het persoonlijk zelf lost op in het Universeel Hart. 
Ze komt graag helpen bij activaties, channelingen, transmissies in groepsverband zoals workshops of tijdens opleidingen. In groepsverband wordt het eenheidshart, denken, voelen en ervaren verankerd in het basisbewustzijn van ons Wezen. Er ontwaakt een prachtig eenheids liefdesveld met elkaar. Activeert de paradijscodes in het stuitje en staartbeen. De zwaarte en invloeden van de voorouders voorbij, een welkom geboorteproces van het Authentieke Zelf. Deze bijzondere schedel komt specifiek voor de Nieuwe Aarde Mens die werkt met hogere energieën en grondt en vertaalt deze persoonlijk en in groepsverband in de aardse realiteit. 

Dolfijnen Matrix, Diamanten Aarde spray - gewijde spray voor Nieuwetijdskinderen/baby's en fijngevoelige volwassenen.

Dolfijnen zijn levende engelen, hoeders van de meest pure heilige kristallijnen energie op Aarde. 
Zij weerspiegelen ons engelenlicht, de Stralende die we Zijn, de onvoorwaardelijke Liefde van het Universele Eenheidshart en de Kosmische vreugde van het magische kind. Zij hebben een unieke verbondenheid met de nieuwe kinderen van de Aarde... 
Lees meer> 
Bestel> 

 


Kruiden Essentie tinctuur - IJzerhard


 

Diep geaarde stevigheid, centreert, ontspant en kalmeert. Deze plant geeft een stevige basis. Belichamen van Diamanten Waarheid in eigen buik. Maakt Magische Kind, aarde- en vuurkracht bewust. Helpt vanuit de meest verfijnde- en Kristallijnen delen vol(ledig) aanwezig te Zijn.

Lees meer> 
Bestel> 

Kruiden Essentie tinctuur - Driekleurig viooltje


Driekleurig viooltje is een prachtige bloem die in haar multidimensionaliteit bijdraagt aan de energie voor de Nieuwe Aarde. Ervaar de liefdevolle, speelse en vreugdevolle energie begeleid door de dolfijnen. De vreugde die je terugbrengt bij de eenvoud en oorspronkelijkheid in jezelf. Je wordt bekrachtigd in je uniekheid en authenticiteit. Diepgaande emotionele healing en healing in de innerlijk kind lagen mogen doorwerken door alle levens. Een innerlijke geboorteplaats en basis van stabiliteit, zachtmoedigheid, balans en vertrouwen. Er ontstaat een platvorm in het alledaagse zelf voor je multidimensionale wezen. De kern van je Ware Natuur kan ontwaken, de sluiers voorbij...
Lees meer> 
Bestel> 

Citrien - Leef in overeenstemming met je volledig Potentieel

Citrien activeert hoogste licht- en creatiekracht in de buik. Neerzetten van doelen, geeft kracht, moed, blijheid, optimisme en zelfvertrouwen. Creëert overvloed, succes en geluk vanuit eenheid en saamhorigheid. Helpt JeZelf te manifesteren, ook binnen een groep. 
Lees meer>
Bestel> 

Rode Jaspis - Basisveiligheid en thuiskomen in jeZelf

Zachte aardende steen, geeft vertrouwen en basisveiligheid. Verzacht verkramping vanuit angst. Ondersteunt de nieren en de lever. Harmoniseert lichaam en geest en versterkt de innerlijke communicatie tussen deze lagen. Brengt liefde, zachtheid, rust en vertrouwen in je lichaam.
Lees meer> 
Bestel>
 

Maak van je tuin een gewijde, multidimensionaal geopende krachttuin

Gaia Eenheid tuinkristallen

Gaia Eenheid (tuin)kristallen zijn speciaal geprogrammeerd. De Gaia Eenheid kristallen verhogen de frequentie en lichtcodes in de grond en activeren de Paradijscodes, Dolfijnenmatrix, het Christusgrid en de Mariarasters in de planten, de lucht en het water etc. Je tuin wordt een Ankeringsplaats voor Natuurwezens en een open vortex van Gaia. De kristallen transformeren oude zwaarte in de grond, planten, water en lucht. Er ontstaat een heilige zachte geboorteplaats voor je Kristallijnen Zelf. De subtielere ongeziene werelden zullen zich overvloedig laten voelen en (misschien wel) zien. Je intuïtie en aanvoelend vermogen zullen zich vergroten. Door je intentie kan je de natuurwezens uitnodigen met je samen te werken (in bv tuinwerkzaamheden, waardoor je direct innerlijk voelt of het wezen van de boom de snoei al toestaat, welke takken je mag oogsten, waar een nieuwe plant zich wil vestigen etc.) Gouden Moeder Aarde bewustzijn ontwaakt in je eigen buik. Er ontstaat een eenheidsverbinding met alle rijken in je buik, je draag het welzijn van Moeder Aarde en haar evolutieplan als een natuurlijke integriteit in je Wezen en buikgevoel. Je scheppende kwaliteiten zullen zich willen inzetten voor waarachtige doelen.
Geniet van de lichtheid en vreugde in je tuin! :) Plaats het kristal op een centrale, open en lichte plek in de tuin. Bijvoorbeeld bij een boom, watertje of natuuraltaar. 

Tip: Leg de zaden voor het nieuwe seizoen tijdens volle maan rondom dit kristal, voordat je ze in de schoot van Moeder Aarde plant.  

Bekijk in onze webshop de prachtige (meester)kristallen, huiskamerkristallen, schedels, hanger- en knuffelstenen, waterkristallen en....Gaia Eenheid tuinkristallen 💚

De Nieuwe Aarde lichtkristallen van De Kristalbel dragen bij aan persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling/ontwaken, zelfrealisatie en verlichtingsprocessen. 
Klik hier voor meer foto's en kristallen :)
De kristallen zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd en zijn wakker en werkzaam in hun Volledig Potentieel. De kristallen zijn persoonlijk uitgezocht door Manon en dragen de nieuwe lichtcodes die passen bij de gevoelige Nieuwe Aarde Mens, ze resoneren met het ontwaken/geboorteproces van het Authentieke Zelf. 

Bekijk hier het volledige assortiment kristallen! 

Vraag gerust gratis en vrijblijvend naar invoelend advies welke het beste bij de persoon past aan wie je deze cadeau wilt doen. info@de-kristalbel.com

Producten voor de Nieuwe Aarde
 


Producten bij De Kristalbel worden met veel zorg en aandacht uitgezocht. We gaan voor duurzaam en voor producten met een hoogwaardige energietrilling die aansluit bij de gevoelige Nieuwe Aarde Mens. Ook worden er veel producten 'op maat' samengesteld die afgestemd zijn op jouw unieke Wezen.

Wat is de meerwaarde van de Kruidenproducten, zoals de tinctuur en thee bij De Kristalbel?
Net als de energie op aarde en in ons evalueert ook het bewustzijn van een kruid of een plant. Zij werkt samen met specifieke natuurwezens en bepaalde energieverbindingen op aarde. De Kristallenwereld, de bomen en planten en de natuurwezens hebben een nauwe verbinding met elkaar. Tijdens het gehele proces werken al deze energieën samen tot een totale en unieke bekrachtiging en ontwaken van de plant en het Wezen. Ik merk dat deze energie continue veranderd, tijdens het openen en activeren van de producten en tijdens het bereidingsproces van de tincturen en theeën ontstaat precies wat er in deze tijd voor de aarde, en voor ons nodig is. Vaak zijn er collectieve golven gaande van processen waar ook de trilling van de plant direct mee resoneert. Het is mooi om de Universele Eenheid en Bronliefde als basis van de plant te voelen, hoe meer je je afstemt op de meer grofstoffelijke delen hoe dichter je bij de energielagen van de plant komt die meer resoneert met de collectieve veranderingen en processen. Al deze lagen van essentie tot de stof zijn wakker in de kracht die nu klopt. Dat maakt de kruiden tot een uniek product voor de Nieuwe Aarde en de Nieuwe Mens. 

Een deel van de kruidenlijn is volledig non-profit.
We proberen steeds meer en zo veel mogelijk zelf te verbouwen. Dit doen wij in samenwerking met de Universele Eenheid, de energie van deze tijd, de trilling van de Nieuwe Aarde, de natuurwezens en spirits en de essentie van de kruiden en planten. Soms zijn we dagen bezig met het plukken van kamillebloemen of het ritsen van lavendel :) Het is een gezellige boel en dankbaar werk. Maar je begrijpt dat dit puur zakelijk niet uit kan, aangezien we maar een paar zakjes thee daarvan kunnen vullen a € 3,95. Toch blijven we handmatig deze ambachtelijke werkzaamheden verrichten om de trilling en energie en de kwaliteit van het product te waarborgen. Andere producten worden biologisch ingekocht bij bedrijven waar de visie van duurzaamheid en bijdrage voor de aarde aansluit. 


Je proeft het en je voelt het!

Kruidenthee in het voorjaar!

Wist je dat? Je kan een persoonlijke thee laten samenstellen met kruiden die bij jouw wezen passen! Of bij degene aan wie je het cadeau doet.

 

Heerlijke voorjaarsthee:

Moeder Aarde natuurhealing - Healing audio opnames

Bekijk alle opnames

Bestel je meerdere tincturen, kristallen of iets anders in één keer? Voor bijvoorbeeld je eigen praktijk? Je hebt dan recht op korting... :)
 

Bekijk hier de kortingslijst!

 
 
Het is voelbaar en merkbaar dat we grootschalig tot in detail steeds vaker bewust kiezen voor eerlijke, natuurlijke en gezonde spullen en producten. 
Heb je een eigen praktijk en voelen de producten van De Kristalbel als een mooie aanvulling voor je winkel, behandelingen e.d.? Of bestel je misschien particulier veel in één keer? Dan zijn de groothandelskortingen waarschijnlijk interessant voor jou! Bekijk via de link de mogelijkheden. 

Volg De Kristalbel ook op Facebook!
 

Je vindt hier vaak exclusieve kortingen, aanbiedingen, nieuwtjes, dagspreuken en meer...
 

Facebook
Facebook
Website
Website

De Kristalbel> Een pagina voor de Nieuwe Aarde Mens, kruiden, kristallen, healing, zelfrealisatie en meer...

Wil je weten welk kruid of kristal er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt mij bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50,-  per 15 a 20 min.
Bel: 0598 795317 of mail: info@de-kristalbel.com 
www.de-kristalbel.com

Het is niet de bedoeling je ongewenst mails te sturen. Heb je geen behoefte aan de maandelijkse gratis nieuwsbrief dan kan je helemaal onderaan de nieuwsbrief klikken op 'unsubscribe'. Je wordt dan automatisch uit het bestand gehaald.

Heb je de nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem ook graag zelf ontvangen, meld je dan aan door een mail te sturen naar info@de-kristalbel.com of via de site.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NimVayu · Zuidzijde · 7 · Odoornerveen, Nederland 7874TD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp