Copy

Ontwaken in het Ware Zelf. 

De energie van 2017

We wensen iedereen een fantastisch ontwapenend nieuw jaar! Een mooie tijd van ontwaken en realisatie van je Ware Natuur 

De energie van 2017 zal ons verder helpen te ontwaken voorbij de sluiers van het onware zelf. Belastende invloeden van de voorouders of blauwdruk van de menselijke geschiedenis die het persoonlijk zelf nog 'onbewust' aansturen komen verder aan het licht om te helen en transformeren. Een nieuwe kosmische mannelijke energie manifesteert zich in je onderste chakra's en vraagt om de stoffelijke realisatie van je hartstocht en passie. Het vraagt om éénpuntige concentratie, focus, doelgerichtheid en behoud van visie. Ongeheelde innerlijk kind thema's en zielsangsten kunnen daarbij aan de oppervlakte komen. Deze indrukken kunnen versluierend en verwarrend werken. Daaraan voorbij ligt het ontwaken in je kracht en flow van je ware natuur. Velen gaan dit jaar door deze poort en realiseren een diepere vrijheid en onthechting. 
Onderstaande producten ondersteunen je in de energie van 2017 en de Realisatie van je Ware Natuur.
 

Lapis Lazuli - bijzondere krachtige steen die bijdraagt aan de geboorte van de Nieuwe Beschaving. 

De drager van de Gouden- en Blauwe kosmische straal. Herstelt de geboorteblauwdruk van je essentie en brengt je gedrag, denken en ervaringswereld in uitlijning met dit geboorteplan. Waardoor je geboorte kan geven in het leven aan datgene dat werkelijk geleefd wil worden vanuit de Bron in jou. Heling manipulatie, mutaties in het menselijk ras, waarin zij afgezonderd raakte van een enorme Kennis en Liefde.  Bekijk>

Rookkwarts - een mooi kristal dat helpt bij grote transformaties, overgangen en veranderingen.

Werkt ontsluierend. Hoofd-Hart-Buik verbinding. Goed bij het stellen van heldere doelen en focus te krijgen op datgene dat werkelijk van belang is voor je Wezen en essentie. Mooie meditatiesteen, omdat het drukte, chaos en onrust weghaalt en de natuurlijke Zijnsstaat brengt. 
Bekijk> 

Dolfijnen Matrix, Diamanten Aarde spray - gewijde spray voor Nieuwetijdskinderen/baby's en fijngevoelige volwassenen.

Dolfijnen zijn levende engelen, hoeders van de meest pure heilige kristallijnen energie op Aarde. 
Zij weerspiegelen ons engelenlicht, de Stralende die we Zijn, de onvoorwaardelijke Liefde van het Universele Eenheidshart en de Kosmische vreugde van het magische kind. Zij hebben een unieke verbondenheid met de nieuwe kinderen van de Aarde... 
Lees meer> 
Bestel> 

 


Kruiden Essentie tinctuur - IJzerhard


 

Diep geaarde stevigheid, centreert, ontspant en kalmeert. Deze plant geeft een stevige basis. Belichamen van Diamanten Waarheid in eigen buik. Maakt Magische Kind, aarde- en vuurkracht bewust. Helpt vanuit de meest verfijnde- en Kristallijnen delen vol(ledig) aanwezig te Zijn.

Lees meer> 
Bestel> 


Kruiden Essentie tinctuur - Rode zonnehoed


Diepe aarding, aardeveiligheid en geborgenheid. Thuiskomen op aarde en in jeZelf. Heelt oude trillingen van eenzaamheid en afgescheidenheid in de cellen en het DNA. Ophalen Kosmische Taak en Levensbestemming.

Lees meer> 
Bestel> 


Kruiden Essentie tinctuur - Paardenbloem
 

Geboorte Volledig Potentieel en zonnekracht in aardse realiteit. Brengt aarding, zelfvertrouwen, levenskracht en optimisme.
Paardenbloem bekrachtigt Aardekoord, bestaansrecht, levenskracht en vitaliteit. Oplossen oude spanningen, angsten, onzekerheden en geremdheid in zonnevlecht, organen en cellen. Indalen kosmische mannelijke kwaliteit. Draagkracht, Thuiskomen van Hoger Hart en omzetten in handelen en aardse stappen. Helpt bij de geboorte van je Wezen voorbij de collectieve overtuigingen en beïnvloedingen.  Er ontstaat een verankering van je Ware Natuur in de basis. Op je pad blijven en focus in het vormgeven van je bestemming en missie. 
Lees meer> 
Bestel> 

New arrivals!! :) Prachtige nieuwe (meester)kristallen zijn binnen!!! Huiskamer kristallen, schedels, hanger- en knuffelstenen, waterkristallen en....Gaia Eenheid tuinkristallen 💚

De Nieuwe Aarde lichtkristallen van De Kristalbel dragen bij aan persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling/ontwaken, zelfrealisatie en verlichtingsprocessen. 
Klik hier voor meer foto's en kristallen :)
De kristallen zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd en zijn wakker en werkzaam in hun Volledig Potentieel. De kristallen zijn persoonlijk uitgezocht door Manon en dragen de nieuwe lichtcodes die passen bij de gevoelige Nieuwe Aarde Mens, ze resoneren met het ontwaken/geboorteproces van het Authentieke Zelf. 

Bekijk hier het volledige assortiment kristallen! 

Vraag gerust gratis en vrijblijvend naar invoelend advies welke het beste bij de persoon past aan wie je deze cadeau wilt doen. info@de-kristalbel.com

Regenboog Calciet 

Bekijk> 

Regenboog Calciet uit Mexico. 4,6 kilo. € 125,-

Dit prachtige meesterkristal regenboog calciet is een bron van warmte, vreugde en kracht in iedere ruimte. Brengt zelfvertrouwen, joy en creatiekracht aan ieder die ermee in aanraking komt. Het kristal is zeer passend in een bijvoorbeeld een nieuwetijds organisatie. Omdat het eenheidsdenken en voelen wordt geactiveerd om de handen ineen te slaan voor een groter geheel vanuit ieders uniekheid in openheid naar elkaar. Versnelt transformatieprocessen en maakt het onbewuste op een liefdevolle en gedragen wijze bewust. Transformeert onderstromen en verzet van het innerlijk kind. Zet vol zelfvertrouwen en vanzelfsprekendheid jouw essentiekwaliteiten in voor je werk of een project. Het haalt de kracht van je hart naar voren in je handelen en doen. Maakt recht door zee vanuit de Bron en lijnt je handelen uit met de waarheid van je hart- en buikgevoel. Creëren vanuit moeiteloosheid en gemak. De calciet staat in verbinding met de vuurwezens (transformatie en reiniging) en de elfen (vreugde en liefdevolle zachtheid/openheid). Maakt bewust van nieuwe mogelijkheden en stimuleert creativiteit. Een heerlijke en fijne steen voor in huis of een organisatie. 

Producten voor de Nieuwe Aarde
 


Producten bij De Kristalbel worden met veel zorg en aandacht uitgezocht. We gaan voor duurzaam en voor producten met een hoogwaardige energietrilling die aansluit bij de gevoelige Nieuwe Aarde Mens. Ook worden er veel producten 'op maat' samengesteld die afgestemd zijn op jouw unieke Wezen.

Wat is de meerwaarde van de Kruidenproducten, zoals de tinctuur en thee bij De Kristalbel?
Net als de energie op aarde en in ons evalueert ook het bewustzijn van een kruid of een plant. Zij werkt samen met specifieke natuurwezens en bepaalde energieverbindingen op aarde. De Kristallenwereld, de bomen en planten en de natuurwezens hebben een nauwe verbinding met elkaar. Tijdens het gehele proces werken al deze energieën samen tot een totale en unieke bekrachtiging en ontwaken van de plant en het Wezen. Ik merk dat deze energie continue veranderd, tijdens het openen en activeren van de producten en tijdens het bereidingsproces van de tincturen en theeën ontstaat precies wat er in deze tijd voor de aarde, en voor ons nodig is. Vaak zijn er collectieve golven gaande van processen waar ook de trilling van de plant direct mee resoneert. Het is mooi om de Universele Eenheid en Bronliefde als basis van de plant te voelen, hoe meer je je afstemt op de meer grofstoffelijke delen hoe dichter je bij de energielagen van de plant komt die meer resoneert met de collectieve veranderingen en processen. Al deze lagen van essentie tot de stof zijn wakker in de kracht die nu klopt. Dat maakt de kruiden tot een uniek product voor de Nieuwe Aarde en de Nieuwe Mens. 

Een deel van de kruidenlijn is volledig non-profit.
We proberen steeds meer en zo veel mogelijk zelf te verbouwen. Dit doen wij in samenwerking met de Universele Eenheid, de energie van deze tijd, de trilling van de Nieuwe Aarde, de natuurwezens en spirits en de essentie van de kruiden en planten. Soms zijn we dagen bezig met het plukken van kamillebloemen of het ritsen van lavendel :) Het is een gezellige boel en dankbaar werk. Maar je begrijpt dat dit puur zakelijk niet uit kan, aangezien we maar een paar zakjes thee daarvan kunnen vullen a € 3,95. Toch blijven we handmatig deze ambachtelijke werkzaamheden verrichten om de trilling en energie en de kwaliteit van het product te waarborgen. Andere producten worden biologisch ingekocht bij bedrijven waar de visie van duurzaamheid en bijdrage voor de aarde aansluit. 


Je proeft het en je voelt het!

Maak je eigen opgeladen kristalwater!

Kristallen hebben het bijzondere vermogen om met water te ‘communiceren’. De trilling en het licht dat kristallen bij zich dragen en uitstralen worden één met de trilling van het water. 
Wanneer je dagelijks kristalwater drinkt worden je eigen lichtvelden groter, je straalt meer licht en blijheid uit. 
Lees meer>
Bestel>


 

Wist je dat? Je kan een persoonlijke thee laten samenstellen met kruiden die bij jouw wezen passen! Of bij degene aan wie je het cadeau doet Bekijk> 

 


Heerlijke winterthee:

Incensum Wierook


100% natuurzuivere wierook
Heerlijke zachte en pure geuren
Fairtrade product
Handgerold in Zuid India

Bekijk hier het gehele assortiment>

Healing / Reading / Coaching

Graag zet ik mijn nieuwe collega Robert even in het zonnetje wegens mooie ervaringen die ik tijdens zijn sessies heb mogen aanschouwen 
 
Ik voel dat hij precies past en aansluit bij de energie van de fijngevoelige en bewuste cliënten die bij De Kristalbel komen. Ik herken in hem een lichtwerker die prachtige kwaliteiten bezit die dienstbaar zijn voor de Nieuwe Aarde. Ik ken Robert als een  fijngevoelige man die vanuit een oordeelloze ruimte precies de kern weet te raken van een innerlijk thema. Hij maakt het onbewuste bewust op een wijze die bij jouw wezen past. 

Mijn ervaring met Robert als healer:
De energie die vanuit Robert van nature staat is heel liefdevol, warm, integer, zuiver en gedragen vanuit het hart. Er is een natuurlijke persoonlijke verbinding voelbaar die je zowel in je persoonlijk zelf op je gemak stelt als opent in je Ware Natuur. 
Alles wat vanuit de ziel of in het celbewustzijn de persoonlijkheid nog op een afgescheiden manier aanstuurt in dit leven kan Robert zeer kerngericht bewust maken en helpen transformeren. Hierdoor kan hetgeen dat werkelijk geleefd wil worden vanuit je essentie een vrije geboorteplaats ervaren om te ontwaken. Mooie krachtige healingen op het fysieke en emotionele lichaam zijn daarin mogelijk. Ik merk dat mensen worden wakker geschud, herinnert aan wie ze Zijn, en aangeraakt in hun hartstocht...
Als vanzelf opent je wezen zich in het Grote Zelf en de Grote Tijd, zodat je vanuit je Ware Natuur op aarde kunt Zijn 

Ik wens ieder mooie realisaties en een kerngericht ontwaken toe. Dat je tot bloei mag komen vanuit je Essentie. 
Indien je voelt dat Robert hierin iets voor je kan betekenen kan ik hem alleen maar van harte aanraden! Via de link kan je meer lezen over Robert en voor het maken van een afspraak of vragen kan je mailen naar info@de-kristalbel.com

Mooie groei en  ontwaken gewenst 

Lees hier meer over Robert> 


Cliëntervaring

 
'Hoi Robert,
Hartelijk dank voor je fijne ondersteuning. Ik heb net nog een keer naar der opname geluisterd. Ik ben er blij mee. 
Ik voelde al tijdens, maar vooral na de sessie (eerste nacht!) dat er veel in beweging kwam, alsof ik een nieuw verbond met mezelf gesloten had. Het belangrijkste voor mij is dat ik aan alles merk dat er een ‘shift’ heeft plaatsgevonden, alsof ik weer weet wat nu belangrijk is en ik ervoor ga. 
Ik wens je veel plezier en succes met het werken in de Kristalbel. 
Je zult velen blij maken en jezelf ook. 

Hartelijke groet,
Petr
a'
                            Praktijkruimte                                                                       Manon van der Wolf

Zwangerschapsverlof Manon Januari 2017

Vanaf januari t/m april 2017 is Manon met zwangerschapsverlof

In alle stilte, rust en ruimte hebben wij ons vanaf de kerstsluiting teruggetrokken. 

Dankbaar draag ik je nog even in mijn schoot samen bereiden we ons voor op de inwijding van geboorte.... Een magisch avontuur 

We mogen samen zijn, van elkaar leren, ontdekken en groeien. 
En zal ik m'n best doen je te begeleiden zodat je kan blijven wie je Bent. Waarschijnlijk zal ik fouten maken en zal je me spiegelen hoe het ook anders of beter kan...  We tillen elkaar op naar een hoger plan 🕊

Er is een eeuwige vreugde, stilte en ruimte waarin je zal ontvouwen als een bloem 

Ik wens ieder een prachtige ontwapenende tijd toe, waarin je mag ontplooien en ontwaken in je Ware Natuur Dankbaar ben ik voor alle mooie ontmoetingen en realisaties die afgelopen jaar mochten ontstaan. Ik zie jullie graag terug in dit nieuwe jaar (vanaf mei ergens ben ik er weer met alle nieuwe vibraties). 
Mooie tijd gewenst.


De Kristalbel blijft gewoon open. In deze periode kun je terecht bij Robert! :)

Moeder Aarde natuurhealing - Agaat

Ervaar hoe het is de Bron in jou volkomen Vrij te laten, voorbij iedere gelaagdheid en afgescheidenheid van het kleine zelf. Ontwaak in het Universeel Hart. Kom terug in uitlijning en overeenstemming met je geboorteplan. 
Lees meer> 
Bestel> 

Moeder Aarde natuurhealing - Lapis Lazuli

Lapis Lazuli. De drager van de Gouden- en Blauwe kosmische straal. Herstelt de geboorteblauwdruk van je essentie en brengt je gedrag, denken en ervaringswereld in uitlijning met dit geboorteplan. Opent oorspronkelijke kennis en bewustzijn, heling kruin en derde oog. Activatie Gouden kosmische straal in je zonnevlecht, geboorte van het Volledig potentieel. Waardoor je geboorte kan geven in het leven aan datgene dat werkelijk geleefd wil worden vanuit de Bron in jou. Heling manipulatie, mutaties in het menselijk ras, waarin zij afgezonderd raakte van een enorme Kennis en Liefde. 
Lees meer> 
Bestel> 

Moeder Aarde natuurhealing -  Rozemarijn

Ontmoet het kosmisch vuur en de Broneenheid in jou. Voel de innerlijke bekrachting van Rozemarijn. Ervaar de transformerende healing van iedere afgescheiden vorm die zich nog handhaaft. We ontmoeten trollen en aardewezens die samenwerken met de stam en het hout van Rozemarijn.  De groene healing straal van Gaia, die samenwerkt met het bladbewustzijn, creëert een geboorteplaats voor Nieuwe Aarde energieën en helpt jouw oorspronkelijke wijsheid, talenten en kwaliteiten aan te boren. De blauw violette straal, die met het bloemenbewustzijn samenwerkt van de Rozemarijn, transformeert de oude mindstructuren en ontwaakt de meditatieve mind. 
Lees meer>
Bestel> 

Moeder Aarde natuurhealing- Valeriaan

Ontwaak in de alles omvattende ruimte en stilte van het Eeuwig Zelf. Valeriaan transformeert de afgescheiden persoonsjassen en ego identificaties. Waar we vanuit verkramping ons best doen en daarmee vanuit een staat van overleving staande moeten houden. Vanuit gewoontes en programma's kan het hoofd de leiding steeds weer nemen. Er is hierdoor weinig ruimte om volledig te doorvoelen en doorgronden wat ons Wezen werkelijk nodig heeft en wilt. Onveiligheid, angst, slecht slapen, faalangst alswel lichamelijke verkramping en pijnlijke spieren ontstaan daardoor. 
Lees meer>
Bestel>

Moeder Aarde natuurhealing - Pepermunt

Ervaar de verhelderende en ontwakende kracht van Pepermunt in alle dimensies. Vitaliseert het fysieke lichaam, ontkrampt de maag en spijsvertering. Hierin liggen verwerkingsprocessen opgeslagen die door levens heen kunnen blijven 'hangen'. Ook wanneer je sensitief bent en als een spons allerlei prikkels opdoet die het lichaam maar moeilijk kan verwerken kan je last krijgen van je maag en darmen.
Lees meer> 
Bestel> 

Moeder Aarde natuurhealing - Tijm

Ervaar de intense en alles doordringende warmte van het eeuwig zelf die de tijm opent in je hart en ziel. Laat je hart en buik verwarmen, openen en stralen. Tijm nodigt je uit je eigenheid en authenticiteit te Leven op aarde en haalt aspecten van je essentie naar voren waar deze vanuit onzekerheid of angst nog teruggetrokken waren. 
Lees meer> 
Bestel> 
 

Bestel je meerdere tincturen, kristallen of iets anders in één keer? Voor bijvoorbeeld je eigen praktijk? Je hebt dan recht op korting... :)
 

Bekijk hier de kortingslijst!

 
 
Het is voelbaar en merkbaar dat we grootschalig tot in detail steeds vaker bewust kiezen voor eerlijke, natuurlijke en gezonde spullen en producten. 
Heb je een eigen praktijk en voelen de producten van De Kristalbel als een mooie aanvulling voor je winkel, behandelingen e.d.? Of bestel je misschien particulier veel in één keer? Dan zijn de groothandelskortingen waarschijnlijk interessant voor jou! Bekijk via de link de mogelijkheden. 

Volg De Kristalbel ook op Facebook!
 

Je vindt hier vaak exclusieve kortingen, aanbiedingen, nieuwtjes, dagspreuken en meer...
 

Facebook
Facebook
Website
Website

De Kristalbel> Een pagina voor de Nieuwe Aarde Mens, kruiden, kristallen, healing, zelfrealisatie en meer...

Wil je weten welk kruid of kristal er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt mij bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50,-  per 15 a 20 min.
Bel: 0598 795317 of mail: info@de-kristalbel.com 
www.de-kristalbel.com

Het is niet de bedoeling je ongewenst mails te sturen. Heb je geen behoefte aan de maandelijkse gratis nieuwsbrief dan kan je helemaal onderaan de nieuwsbrief klikken op 'unsubscribe'. Je wordt dan automatisch uit het bestand gehaald.

Heb je de nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem ook graag zelf ontvangen, meld je dan aan door een mail te sturen naar info@de-kristalbel.com of via de site.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
NimVayu · Zuidzijde · 7 · Odoornerveen, Nederland 7874TD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp