Bekijk deze e-mail in uw browser

Eerste Weerter Erfgoedprijs, heeft u al gestemd?
Met uw stem maakt u kans op kaarten en een rondleiding voor Rembrandt in zwart wit.

In de vorige nieuwsflits hebben wij u opgeroepen om op ons te stemmen voor de eerste Weerter Erfgoedprijs.  Dit is een nieuwe prijs voor  onroerend erfgoed zoals monumenten, cultuurlandschap en archeologie. Als thema is dit eerste jaar gekozen voor ‘Mooiste monument van Weert’. Het Martinus Monument is een van de genomineerden voor deze prestigieuze prijs.
De Martinus is genomineerd vanwege zijn schoonheid, zijn belang voor de stad Weert, haar inwoners en haar bezoekers. Een deskundige jury zal zich buigen over alle nominaties. Vanuit hun deskundigheden bepalen zijn wie de Erfgoedprijs krijgt uitgereikt. Naast de Erfgoedprijs wordt er ook nog een Publieksprijs uitgereikt. Voor deze publieksprijs mag u uw stem uitbrengen.
Vanaf 14 november stond het stemformulier online en kon er gestemd worden. Wij hebben vernomen dat dit in eerste instantie tot wat problemen leidde. Inmiddels is het stemformulier aangepast en verloopt alles soepel. U kunt nog stemmen tot en met 12 december. U heeft dus nog 2 dagen de tijd! Heeft u nog niet gestemd?

Klik hier voor de link naar het stemformulier.

Het monument met de meeste publieksstemmen krijgt de Publieksprijs. Onder de stemmers op de winnaar van de Publieksprijs wordt de persoon die daarvoor de beste argumentatie gaf beloond. Diegene krijgt gratis entree met rondleiding voor vier personen voor de tentoonstelling Rembrandt in zwart wit. Deze tentoonstelling is te zien vanaf 13 december tot en met 15 maart 2015 in gemeentemuseum Jacob van Horne te Weert.

De winnaars worden 19 december bekend gemaakt. Zodra de uitslag bekend is stellen wij u hiervan via een nieuwsflits op de hoogte.

U stemt toch ook op ons?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Aankondiging nieuwsbrief

Begin 2015 verschijnt er weer een nieuwe digitale en analoge nieuwsbrief met al het nieuws rondom het Martinus Monument en de Stichting. U kunt dan onder meer een uitgebreid verslag lezen van de onlangs afgeronde tweede fase van de restauratiewerkzaamheden. Verder nemen wij in 2015 afscheid van enkele bestuursleden en zullen de nieuwe bestuursleden zich komend jaar aan u voorstellen.
 
Copyright © 2014 Stichting Martinus Monument, All rights reserved.