Bekijk deze e-mail in uw browser

Eerste Weerter Erfgoedprijs

In december wordt voor het eerst de Weerter Erfgoedprijs uitgereikt. Dit is een nieuwe prijs voor  onroerend erfgoed zoals monumenten, cultuurlandschap en archeologie. Als thema is dit eerste jaar gekozen voor ‘Mooiste monument van Weert’. Het Martinus Monument is een van de genomineerden voor deze prestigieuze prijs.

De Martinus is genomineerd vanwege zijn schoonheid, zijn belang voor de stad Weert, haar inwoners en haar bezoekers. Een deskundige jury zal zich buigen over alle nominaties. Vanuit hun deskundigheden bepalen zijn wie de Erfgoedprijs krijgt uitgereikt.

Maar ook ú kunt een bepalende stem hebben. Van 14 november tot en met 12 december 2014 kunt u stemmen op de genomineerden. Hiervoor komt er een stemformulier op de website van de gemeente Weert. Het monument met de meeste publieksstemmen krijgt de Publieksprijs. De winnaars worden eind december bekend gemaakt.

U stemt toch ook op ons?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Samen Sterkerk

In onze Nieuwsflits van september hebben we u opgeroepen om lid te worden van de Rabobank Weerterland en Cranendonck zodat u op ons kon stemmen voor de actie Samen Sterker. Door een omissie is de Stichting Martinus Monument helaas niet opgenomen op de deelnemerslijst en kon er niet gestemd worden op onze Stichting.
Wij willen onze Vrienden die lid zijn geworden toch hartelijk danken voor hun moeite. Laat uw stem echter niet verloren gaan en zet deze in voor een andere stichting of vereniging die u een warm hart toe draagt.
Mocht de actie in 2015 een vervolg krijgen dan hopen wij wederom een beroep op u te mogen doen.
Copyright © 2014 Stichting Martinus Monument, All rights reserved.