Newsletter Associació CONEXUS Formació 

CURS DE FORMACIÓ: INTERVENCIÓ EN VIOLÈNCIA ASCENDENT

10,17 i 24 de maig de 2013
Associació CONEXUS. Avingunda Diagonal nº440 4t/1ª Barcelona
Metro Diagonal/FGC Provença (Mapa)

L'anomenada violència ascendent o filioparental, aquella que exerceixen els fills i filles contra les mares i els pares i altres membres de la família, és un problema cada cop més estès. 
Des de l'associació CONEXUS, atenció, formació i investigació psicosocials, volem obrir un espai de formació sobre aquesta temàtica arran de la nostra experiència amb el programa d'Atenció Integral a la Violència Ascendent (AIVA). Aquest programa rep actualment el suport del Departament de Benestar i Família i de l'Ajuntament de Barcelona.
La formació va dirigida a professionals que treballen amb joves i famílies des d'una vessant social, psicològica o educativa, així  com, estudiants d'aquests àmbits. El programa de formació consta de tres mòduls en els quals es revisaran els antecedents, incidència, definicions i teories sobre els orígens de la problemàtica; la perspectiva d'intervenció i la metodologia en què es fonamenta; el procés d'intervenció amb les famílies, tant joves, com mares i pares, i el treball amb casos pràctics a l'aula. La formació serà impartida per Oriol Ginés i Álvaro Ponce.
Consulteu-ne el calendari i horaris més avall. El preu del curs és de 90€ per a matrícules fins al 30 d'abril (després 120 euros).
Podeu pagar de forma segura a través de Pay Pal o targeta de dèbit o crèdit en el botó "Matricula't al curs". Si preferiu fer una transferència bancària, poseu-vos en contacte amb nosaltres. 
Matricula't al curs

Més informació? Contacta'ns 

CALENDARI
DEL CURS

MAIG
10

Divendres

16:00 - 17:45 Definicions, teories i antecedents  
18:00 - 20:00 Perspectiva d'intervenció 
MAIG
17

Divendres

16:00 - 18:00 Metodologia d'intervenció amb joves 
18:15 - 20:00 Met. d'intervenció amb mares i pares 
MAIG
24

Divendres

16:00 - 17:45 Procés d'intervenció amb les famílies 
18:00 - 20:00 Treball amb casos  

Copyright © 2013 Associació CONEXUS. Atenció, formació i investigació psicosocials, All rights reserved.
actualitza les teves dades
dona'm de baixa de la llista
reenvïa la newsletter 

Email Marketing Powered by Mailchimp