Copy
Formule M wenst u zalig kerstfeest en een succesvol nieuw jaar!
Tekstbureau Formule M banner
In deze laatste maand van het jaar met het vooruitzicht op een paar sfeervolle feestdagen en een succesvol nieuw jaar de kerstwens van Formule M. Wie meer wil weten over o.a. overheidscommunicatie in België, kijk vooral verder in deze nieuwsbrief en klik op de links. Ook staan er weer tips in voor bij het bloggen.

 
Klik op het bovenstaande plaatje voor een filmpje!

Trots
Een kleine overwinning voor tekstbureau Formule M in één van de vele opdrachten, die te maken hebben met zoekmachinevriendelijkheid (SEO) en de vindbaarheid op het internet van websites! 

Sinds deze zomer onderhoud ik de website van café We Gaan Beginnen en eetcafé Wij Ook en ben ik intensief bezig geweest met de site. Dit heb ik eraan gedaan:
Café We Gaan Beginnen en eetcafé Wij Ook
Café We Gaan Beginnen (links) en eetcafé Wij Ook (rechts)
 • Een ernstige technische storing verholpen aan de WordPress website.
 • Een nieuwe homepage en structuur opgezet.
 • Bovendien de statistieken opgezocht voor de site en Google Analytics in werking gesteld.
 • Gewerkt aan de zoekmachinevriendelijkheid van de website.

Statistieken

Uit de statistieken blijkt, dat, sinds tekstbureau Formule M bezig is geweest met de website van We Gaan Beginnen, het aantal unieke bezoekers is gestegen van 376 in juni naar 1219 in november. Het aantal bezoeken bedroeg in juni 1058 en in november 2000. Iets waar ik heel erg trots op ben en waar mijn opdrachtgever heel erg blij mee is!

Blogs
Voor degenen die meer willen weten over het gebruik van Twitter, Facebook of LinkedIn en over sociale media in het algemeen staan er op mijn websites tips en aanwijzingen.

Voor wie op de hoogte wil blijven over wat de stand van zaken is binnen de sociale media - dit keer in de overheidscommunicatie van België - kijk hieronder: TIPS voor bij het bloggen
1.    Paginatitels tips
 • Bij het invullen van de paginatitel adviseren specialisten altijd 70 tekens of minder te gebruiken. 
 • Zet het zoekwoord vooraan in de titel.
2.    Tips voor koppen
 • Gebruik "headers" zoals je op papier koppen gebruikt in een rapport. Waarom? Omdat het duidelijker en overzichtelijker is voor de gebruiker.
 • De code van de eerste header is: <h1>de eerste kop</h1>.
 • De H1 heeft meer waarde dan de H2, de H2 is belangrijker dan de H3 et cetera.
 • De meeste lezers zijn scannende lezers (en scannen vaak de koppen)
 • Probeer “scannende lezers” met een interessante en activerende kop over te halen om de alinea te lezen.
 • Bij de meeste webpagina’s is één H1 tag voldoende. Bij langere pagina’s zouden er meerdere kunnen voorkomen (neem daarvoor een papieren rapport als voorbeeld).
 • Maak koppen die direct vertellen wat er in de volgende alinea(‘s) te vinden is.
 • Dus: duidelijke titels (en aantrekkelijk geschreven).
AANBOD
Wellicht zijn de producten van tekstbureau Formule M al bekend. Maar hier toch nog even een opsomming: Jubileumboek?
Formule M werkt bovendien sinds kort samen met vormgever Ellen Arts van Arts Reclamestudio uit Groesbeek. Je kunt bij ons terecht voor jubileumboeken en bijzondere presentaties van samenwerkingsverbanden. Kijk ook eens op http://www.bezoeklandvancuijk.nl/vraag-en-aanbod/ voor meer informatie.

Social media strategie op maat
Dit houdt in, dat je stap voor stap je strategie uitzet op de sociale media (Twitter, Facebook, Googleplus, LinkedIn en je nieuwsbrief via Mailchimp) met in je achterhoofd hoe en waar je je gedroomde klant of doelgroep het beste kunt bereiken.

Neem een abonnement op mijn tijd!
Het gebruik van sociale media is niet voor iedereen weggelegd. De één heeft er geen tijd voor, de ander weet niet hoe ermee om te gaan of heeft er gewoonweg geen zin in. Voor die mensen kan Formule M de taak overnemen. Vraag daarvoor een offerte aan voor een abonnement op mijn tijd. Dat kan al vanaf 1 uur per maand of per week. Mail me, als je daar behoefte aan hebt!

Ik wil het zelf doen. Kan ik dat leren?
Voor degenen, die er wel zelf mee om willen kunnen gaan, biedt Formule M instructie aan. Zodat je stap voor stap leert hoe de verschillende media werken.

Aanvraag Social Media StrategieContact?
Tekstbureau Formule M kan helpen bij het opzetten van een Social Media Strategie op maat of biedt hulp bij het gebruik van bijvoorbeeld LinkedIn. Speciaal gericht op jou en jouw bedrijf.

Voor meer informatie mail of bel: 06-12632535.

Lees meer van wat Tekstbureau Formule M geschreven heeft op:  Bezoek ook eens mijn fanpage op Facebook. Laat even weten of je hem leuk vindt. Ook voor tips sta ik open.

Voor degenen die deze nieuwsbrief toevallig doorgestuurd hebben gekregen: jullie kunnen je ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2014 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp