Copy
Deel Deel
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
Pin Pin
Deel Deel

Hoe was jouw zomer?

Vakantie op Balkonia

Het eerste wat mij te binnen schiet, is: heet. Voor mij althans. En ik vermoed voor jou ook. Onze vakantieperiode viel precies in de hittegolf. We waren gewoon thuis, omdat onze geboekte vakantie niet doorging. Iets met een huisje dat tot 2x toe nog niet klaar was en ook iets met persoonlijke omstandigheden. Gelukkig is ons eigen appartement goed koel te houden. Maar dat betekende voor ons toch echt: binnen blijven! Zo had ik mijn vakantie eigenlijk niet voorgesteld. Maar we zijn wel goed uitgerust en we halen het wel op een andere tijdstip in.

Als je aan mij kwijt wil hoe jouw zomer is geweest, staat het je vrij mij te bellen op 06-12632535 of te mailen via info@tekstbureauformulem.nl.

Nieuws van Formule M

Ook tijdens de zomer ben ik bezig geweest voor opdrachtgevers. Op de nieuwspagina zie je terug wie dat zijn geweest. Het gaat in die opdrachten om flyerteksten, landingspagina's en het optimaliseren van websites.
Voor wie geen zin heeft om naar de nieuwspagina te gaan: bekijk hier boven en onder de afbeeldingen en de foto. Wie weet inspireren ze je om contact met mij op te nemen! Want ik kan je helpen met adverteren, promotie op social media et cetera.
Goed idee. Ik neem contact met je op!

Blogs

Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van een blogserie over Google. Omdat er zoveel aanbod is bij deze internetreus en je de weg
erin kwijt raakt als je niet oppast. En dat zou jammer zijn. Want, het kan je heel veel opleveren als er je gebruik van kunt maken.
Ga naar de blogsite

Altijd al willen weten hoe Google is ontstaan?

Bij de geboorte van de zoekmachine verzonnen de oprichters een naam voor het systeem. “Googol” is een wiskundige aanduiding voor het getal 10100. Googol staat voor de bedrijfsmissie: alle informatie ter wereld bereikbaar voor iedereen en bruikbaar maken.
Meer weten over de geboorte van Google? Klik hier

Raak jij de weg kwijt in het bos van Google?

Ik help je graag op weg in het bos van Google. Want soms is het wel fijn om met een gids het woud in te gaan. Dit blogartikel belicht een paar van de meest bekende tools. Zonder daarin volledig te willen zijn. Hier en daar geef ik ook wat tips, zodat je optimaal gebruik kunt maken van dit omvangrijke aanbod.

Naar het Googlebos artikel

De website is klaar. Hoe meld ik hem aan bij Google?

We belichten in dit blogartikel alleen hoe je de website aanmeldt bij Google. Omdat dit nog altijd een hele grote – zo niet de grootste – speler is onder de zoekmachines. Er zijn 2 manieren om je website aan te melden bij Google. Druk op onderstaande knop voor het blogartikel

Aanmelden bij Google doe je zo

Is Big Brother watching you?

En even iets anders dan anders. Op mijn persoonlijke blogsite schrijf ik over overheidscommunicatie. Natuurlijk besteed ik ook aandacht aan corona en de beperkende regelingen vanuit de overheid. Lees hier wat voor impact dat heeft, mocht je dat nog niet aan den lijve hebben ondervonden.

Over coronacrisis, communicatie en privacy
Facebookpagina Formule M
Twitteraccount Formule M
Instagramaccount Formule M
Website
Email
RSS
Copyright © 2020 Tekstbureau Formule M, Alle rechten voorbehouden.


Wil je je de manier waarop je deze mail ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeur aanpassen of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp