Copy
Communicatie en wat zet ik op Facebook?
Bekijk deze mail in je browser
delenCommunicatie - en dan met name overheidscommunicatie - blijft mij fascineren. Daarom besteed ik af en toe aandacht in mijn blogs aan dit thema. Dit keer buig ik mij over de geschiedenis van de communicatie en wat er allemaal in korte tijd veranderd is.

De blogs over communicatie schrijf ik altijd op de website http://www.maureenbol.wordpress.com. Op de website van tekstbureau Formule M blog ik meer over sociale media en schrijven. Bovendien schenk ik op de blogsite van Formule M weer aandacht aan Facebook, omdat ik steeds meer opdrachtgevers krijg die graag zichzelf profileren met een Facebookpagina. In mijn blogs vind je daarover handige tips en informatie.

Blogs

communicatiesatelietWil je weten, wat ik zoal heb geschreven? Lees dan de blogs op mijn websites: Eerder verscheen over Facebook ook al het volgende: Kijk voor meer informatie ook eens even op de nieuwspagina van tekstbureau Formule M. Want er zijn nog veel meer spannende dingen gebeurd, die ik niet allemaal in deze e-mail heb kunnen zetten.

Contact?

Voor hulp van mijn kant bij het schrijven van (zoekmachinevriendelijke) teksten, het maken van WordPress websites en/of instructie in Sociale Media ben ik bereikbaar op het bekende mailadres van Formule M of op het mobiele telefoonnummer 06-12632535.
 

Diensten

Bekijk ook het aanbod van diensten, waar je gebruik van kunt maken als je mij inhuurt:

Samenwerking

Om nog betere service te kunnen bieden, heb ik, zoals ik in eerdere nieuwsbrieven al heb medegedeeld, samenwerkingen opgezet met:
  • Charles van Lieshout (het Social Media Duo voor workshops op het gebied van online communicatie)
  • Robbert Bitter (Bitter en Bol SEO voor zoekmachinevriendelijkheid ofwel een betere vindbaarheid op internet van websites) .
Stuur mij ook zo'n nieuwsbrief!
Share
Tweet
Forward
+1
Pin
Read Later
Logo Formule M Copyright © 2016 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Schrijf mij uit van de mailinglist  Stuur door aan een ander
Email Marketing Powered by Mailchimp
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Google Plus
Google Plus
Pinterest
Pinterest