Copy
Webdesign: hoe moet het, hoe moet het niet?
Tekstbureau Formule M banner
Januari 2015 beloofde een goed begin voor Formule M. Een paar leuke opdrachten, nog meer schot in een toekomstige samenwerking, goede gesprekken en inzichten. Wat wil je nog meer!Wat er speelde er allemaal? Een invalklus voor een zieke collega, een opdracht van een schoenenfabrikant, een interview met de schrijfster van een boekje over kinderen met speciale gaven, een bijzondere expositie in het museum Het Valkhof, de opening van de Deelwinkel in de Molenpoort... Zo maar een greep uit het werkportfolio van januari 2015.

Blogs
Formule M blogt bovendien nog altijd regelmatig over sociale media, marketing en over schrijven. Voor wie meer wil weten over de verwachtingen voor de sociale media in 2015, kijk hieronder: Voor degenen die meer willen weten over het gebruik van Twitter, Facebook, Googleplus of LinkedIn en over sociale media in het algemeen staan er op mijn websites legio tips en aanwijzingen.

Lees meer van wat Tekstbureau Formule M geschreven heeft op:
TIPS voor bij het bloggen
In de laatste nieuwsbrief zijn jammer genoeg de tips ten onder gegaan in al het andere publicatiegeweld, dat ik over jullie heen wilde storten. Kortom: ik ben ze gewoon vergeten...

Gelukkig staan er in mijn blogs ook altijd veel tips en tricks, dus wellicht hebben jullie die handige tips helemaal niet gemist. Maar goed, hieronder als vanouds weer een paar handige handreikingen. Doe er je voordeel mee!

Handreikingen voor bij het bloggen
Zet onder je pagina linkjes naar de sites waar meer informatie te vinden is over het onderwerp, dat je behandelt in je blog:
  • Zet een of meerdere links naar gerelateerde en andere interessante pagina’s aan de onderkant van een webpagina (bijvoorbeeld: “lees ook:  …..”).
  • Link tussen de webpagina’s. Gebruik beschrijvende woorden met sleutelwoorden (keywords) van de desbetreffende pagina erin als anchortekst. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld de titel van het blog waarnaar je wilt verwijzen of markeer 1 belangrijk woord of zinnetje in je tekst, die verwijst naar die andere webpagina.
  • Link logisch (Denk goed na welke artikelen ook interessant zullen zijn voor de bezoeker).
  • Controleer geregeld of je uitgaande links nog werken en of ze nog toegevoegde waarde hebben.
  • Snij je een complex onderwerp aan? Link dan naar een pagina waar het onderwerp verder wordt uitgelegd, bijvoorbeeld Wikipedia of een webpagina van een deskundige.
  • Dit kan een pagina op jouw eigen website zijn, maar ook op die van anderen.
  • Zelf ben ik van mening, dat het linken naar betrouwbare webpagina’s van andere websites in sommige gevallen een positieve invloed heeft op de zoekmachinevriendelijkheid (SEO) van je eigen website.
  • Het heeft sowieso een positieve invloed op de kwaliteit van je tekst (zo informatief en uitgebreid mogelijk).
  • Als iets een positieve invloed heeft op de kwaliteit van een tekst, zou het op termijn indirect ook een positieve invloed op SEO hebben. Dus hoe je ook draait of keert, het pakt altijd goed uit.AANBOD
Misschien kom je nu al goed uit de voeten met bovenstaande tips, maar het zal toch wel een moeilijke klus blijven om te bloggen.

Is het teveel werk of moeite? Twijfel dan niet en neem contact met Formule M op.Wellicht zijn de producten van tekstbureau Formule M al bekend. Maar hier toch nog even een opsomming:

Jubileumboek?
Formule M werkt sinds kort samen met vormgever Ellen Arts van Arts Reclamestudio uit Groesbeek. Je kunt bij ons terecht voor jubileumboeken en bijzondere presentaties van samenwerkingsverbanden. Kijk ook eens op http://www.bezoeklandvancuijk.nl/vraag-en-aanbod/ voor meer informatie of neem contact met een van ons op.

Social media strategie op maat
Dit houdt in, dat je stap voor stap je strategie uitzet op de sociale media (Twitter, Facebook, Googleplus, LinkedIn en je nieuwsbrief via Mailchimp) met in je achterhoofd hoe en waar je je gedroomde klant of je doelgroep het beste kunt bereiken.

Neem een abonnement op mijn tijd!
Het gebruik van sociale media is niet voor iedereen weggelegd. De één heeft er geen tijd voor, de ander weet niet hoe ermee om te gaan of heeft er gewoonweg geen zin in. Voor die mensen kan Formule M de taak overnemen. Vraag daarvoor een offerte aan voor een abonnement op mijn tijd. Dat kan al vanaf 1 uur per maand of per week. Mail me, als je daar behoefte aan hebt!

Ik wil het zelf doen. Kan ik dat leren?
Voor degenen, die er wel zelf mee om willen kunnen gaan, biedt Formule M instructie aan. Zodat je stap voor stap leert hoe de verschillende media werken.

Aanvraag Social Media StrategieContact?
Tekstbureau Formule M kan helpen bij het opzetten van een Social Media Strategie op maat of biedt hulp bij het gebruik van bijvoorbeeld LinkedIn. Speciaal gericht op jou en jouw bedrijf.

Voor meer informatie mail of bel: 06-12632535.

Bezoek ook eens mijn fanpage op Facebook. Laat even weten of je hem leuk vindt. Ook voor tips sta ik open.

Voor degenen die deze nieuwsbrief toevallig doorgestuurd hebben gekregen: jullie kunnen je ook aanmelden voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2015 Tekstbureau Formule M, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp